02.06.2021

Kolme kesäistä lahjaideaa Sagaformilta!

Laatubrändi Sagaform on suunnitellut mökkeilyyn, veneilyyn ja piknikille sopivia ruokailuvälineitä ja laseja. Tuoteperhe on nyt myynnissä myös Millpointilla.
Kuva tulossa

Roséviiniä kalliolla, iltaskumpat veneellä vai mehua leikkipuistossa? Kauniit Piknik lasit (4 kpl/pakkaus) sopivat käytettäväksi kaikkialla. Akryylimuoviset piknikkilasit kulkevat kätevästi mukana kaikissa arjen riennoissa mökiltä veneeseen ja kodin terassilta luontoretkiin.

Vähennä muovijätteen määrää käyttämällä kestävää ja pitkäikäistä muovia. Piknik kannu on kovaa kulutusta kestävä tyylikäs tarjoiluastia työpaikalle, veneeseen, mökille ja terassille kotiin.

Salaattikulho ja ottimet ovat jokaisen kodin, mökin, asuntoauton sekä piknikin peruskalustoa. Setti on valmistettu akryylimuovista ja se kestää särkymättä kolhuja, mutta tarjoaa samalla tyylikkyydellään silmänruokaa tarjoiluista nauttiville.

Käytettävyys, skandinaavinen muotoilu ja erinomainen laatu ovat ominaisia Sagaformille. Tuotevalikoima kasvaa joka vuosi useilla loistavilla uutuuksilla joiden muotoiluista vastaavat useat Ruotsin tämän hetken eturivin muotoilijat. Sagaform on hyvä valinta arkipäiväiseen käyttöön tai viikonloppujen kohokohtiin. Sopivia tuotteita löytyy niin vaativalle kokille keittiöön kuin aurinkoiselle piknikreissullekin. Sagaformin käytännöllisillä design – tuotteilla ilahdutat lahjansaajan varmasti! Lämpimästi tervetuloa Sagaform -maailmaan!

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK