05.10.2019

Catz ja Millpoint jatkavat yhteistyötä

Naisten Korisliigassa pelaava lappeenrantalainen Catz on kuulunut useita vuosia Millpointin yhteistyöseuroihin ja jatkamme mukana matkassa myös kauden 2019-2020.
Kuva tulossa

Catz on 2000-luvun menestynein naiskoripallojoukkue Suomessa. Joukkue on voittanut 6 kultaa (2010, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016) sekä kuusi hopeaa ja yhden pronssin.

Viime kausi oli Catzille loukkaantumisten johdosta hyvin haastava, mutta joukkue oli oikeaan aikaan keväällä parhaassa iskussaan ja punnersi monen mielestä yllättäen finaaleihin. Sieltä tarttui meriittilistalle hopeamitali.

Tälle kaudelle joukkue on kokenut paljon muutoksia, mutta laadukkaiden ulkomaanapujen sekä lahjakkaan kapteeni Roosa Kososen johdolla jalkeilla on jälleen iskukykyinen ryhmä. Laadun takaa päävalmentaja Mika Haakana, jolla on työnäytteenä palkintokaapin täydeltä mitalteita joukkueen peräsimessä.

Joukkue aloitti kautensa viikko sitten Espoossa. Honka oli käytännössä yhden korin ottelussa jännittävien loppuhetkien jälkeen vahvempi lukemin 75-72.

Catz pelaa kotiavauksensa tänään lauantaina 5.10.2019 klo 17.00. Vieraaksi saapuu HBA ja ottelu pelataan poikkeuksellisesti Sammonlahden Palloiluhallissa. Pääpelipaikka Lappeenrannan Urheilutalo on remontissa ja sinne ovet avautuvat joulukuun alkupuolella.

Millpoint näkyy viime kauden tapaan Catzin peliasussa. Lisäksi olemme mukana toimittamassa niin fanituotteita kuin käyttöasusteita joukkueelle.

Tutustu joukkueeseen tarkemmin kotisivuilla catz.fi.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK