08.04.2021

Millpoint ja IPV jatkavat yhteistyötä

Urheilu on ollut koko Millpoint Oy:n historian tärkeä osa yrityksen markkinointia ja yhteiskuntavastuuta. Koronan asettamista haasteista huolimatta yhteistyötä pitkäaikaisten kumppaneiden kanssa jatketaan mahdollisuuksien mukaan. Tuoreimpana Millpoint Oy ja miesten Superpesiksessä pelaava Imatran Pallo-Veikot, IPV, ovat solmineet tulevan kesän kattavan yhteistyösopimuksen.
Kuva tulossa

Millpoint Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Kekki kertoo, että urheilun tarjoamat verkostot ovat merkittävä osa markkinointi- ja myyntityötä.

- Urheilu on meitä lähellä ja IPV on tärkeä yhteistyökumppani. Saamme heidän kauttaan asiakkaita ja verkostoja, joista on suoraa hyötyä yritykselle.

- Lisäksi pesäpallo on hieno laji, jonka ottelutapahtumissa on välitön hyvä tunnelma ja itse peliä on mukava seurata, Kekki listaa.

Koronakesä 2020 asetti IPV:n organisaation uuteen tilanteeseen. Yleisömäärärajoitukset ja stadionin muokkaaminen viranomaisvaatimusten mukaiseksi onnistui lopulta hyvin. Millpoint oli turvatuotteiden osalta mukana talkoissa.

- Viime vuonna onnistuttiin hyvin, vaikka kaikki oli poikkeuksellista. Siitä on kokemukset tallessa ja osataan tehdä terveysturvalliset tapahtuma myös tänä vuonna. Millpoint oli yhteistyökumppanina jo vuosi sitten mahdollistamassa pelaamista ja samalla teemalla jatketaan tänä vuonna, urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää lupaa.

- Uskon, että ihmisille on tärkeää saada kokea sirkushuveja turvallisessa ympäristössä tulevana kesänä. Tästäkin tilanteesta selvitään varmasti.

Vaikean tartuntatilanteen johdosta halli-SM -ottelut jäivät tänä vuonna pelaamatta, ja harjoituspelejäkin ehdittiin pelata vähän. Valkeapää kertoo, että kausi pelataan, vaikka reunaehdot ovat vielä hämärän peitossa.

- Odotellaan kevättä levollisin mielin. Vielä ei tiedetä raameja ja rajoituksia, kun kausi alkaa, mutta pelaamaan tullaan. Tärkeää on se, että kumppanit ovat hyvin ottaneet vastaan tänäkin vuonna ja antavat mahdollisuuden rakentaa juttua rauhassa.

IPV on muuttunut sitten viime kesän paljon. Joukkueesta on lähtenyt meritoituneita kokeneita pelaajia pois ja tilalle on saapunut nuoria, joilla uran parhaat vuodet ovat vielä edessä. Muutoksista johtuen odotukset ovat maltilliset, mutta tunnelmat optimistiset.

- Selkeä uusiutuminen joukkueessa tapahtui. Nuori porukka, joka on monelle varmasti kysymysmerkki, kun keväällä kiilaan mennään. Uskon siinä piilevän myös mahdollisuuden. Antaa poikien pelata ja katsotaan mihin se syksyllä riittää.

Entinen pesäpalloilija, naisten Superpesiksen pelinjohtaja ja viime kesänä myös miesten Superpesiksen valmennusryhmän apuna ollut Valkeapää osaa takuulla pelata. Team Millpoint on vielä lajiosaamisen puolesta harjoitusvaiheessa.

- Olen pelannut viimeksi yläasteella urheiluluokalla vuonna 1988. Voisi muutama huti tulla ennen kuin osuu palloon, mutta voisin kyllä testata joskus. Pallosilmää on sen verran, että räpylähomma voisi jopa toimia, Kekki naurahtaa.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK