11.12.2020

Haemme tuotantokoordinaattoria

Nykyisen tuotantokoordinaattorimme lähtiessä äitiyslomalle, etsimme joukkoomme Lappeerannan toimipisteelle rentoa ja napakkaa henkilöä, joka toimii osana valtakunnallista tiimiä tuottamassa maan parhaita asiakaskokemuksia.
Kuva tulossa

Tuotantokoordinaattori aikatauluttaa, suunnittelee, ohjaa ja valvoo asiakastilausten mukaisia tuotanto- ja toimitusprosesseja sekä asiakastoimituksia. Tehtäviin kuuluvat toimitustilausten käsittelyä, tuotteiden tilausta kansainvälisiltä toimittajilta, viestimistä asiakkaiden ja painotalojen kanssa sekä logistiikan seuraamista ja ohjaamista.

Tehtävää toimitetaan valtakunnallisesti ja kansainvälisesti pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse. Työssä hyödynnetään myös Maestro toiminnanohjausjärjestelmää ja PhotoShop kuvankäsittely -ohjelmaa.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

- Word
- Excel
- Sähköposti
- Internet
- suomi
- englanti

Hakemamme henkilön tulee hallinnoida useampaa tuotanto- ja toimitusprosessia samanaikaisesti, joten hänellä pitää olla vaihtelevissa tilanteissa hyvää paineensietokykyä. Henkilön pitää työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti osana tiimiä. Apua on aina tarjolla, mutta on hyvä pystyä myös itse tekemään päätöksiä ja ratkaisemaan eteen tulevia haasteita. Haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita.

Sopiva koulutus tehtävään on kaupallisen ja/tai asiakaspalvelu alojen tutkinnot. Työssä on käytössä erilaisia tietojärjestelmiä, joten onhan sinulla hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi. Tärkeintä on kuitenkin ammattitaitoinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai to 31.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK