21.08.2019

Pehkonen Millpointin markkinointipäälliköksi

Millpoint on nimennyt uudeksi markkinointipäällikökseen Mikko Pehkosen. Hän on toiminut yrityksessä vuonna 2017 projektipäällikkönä ja vuoden 2018 alusta lähtien osa-aikaisena markkinointitehtävissä.
Kuva tulossa

Pehkonen vastasi vuodet 2011-2016 jääkiekon Liigassa pelaavan SaiPan yhteyspäällikkönä viestinnästä ja markkinoinnista sekä toimi vuoden 2018 alusta lähtien tämän vuoden elokuuhun miesten Superpesiksessä pelaavan Imatran Pallo-Veikkojen myynti- ja markkinointipäällikkönä. Hänet palkittiin vuonna 2018 Suomen Pesäpalloliiton tiedotuspalkinnolla ansioista IPV:n viestinnän kehittämisessä.

Pehkonen kertoo, että yhteinen sävel paluusta kokopäiväiseksi Millpointille löytyi nopeasti keskustelujen aloittamisen jälkeen.

- Liike- ja mainoslahjabisnes on hyvin mielenkiintoinen maailma, jossa on paljon tilaa ja vapauksia toteuttaa itseään ammatillisesti. Millpoint tarjoaa todella mielenkiintoisen mahdollisuuden luoda uusia toimintamalleja ja sisältöjä. Erityisesti kaikki digitaalisuuteen liittyvät asiat ovat tänä päivänä iso haaste yrityksille ja uskon pystyväni auttamaan tässä työssä Millpointia merkittävästi.

Pehkosen työtehtäviin kuuluvat markkinoinnin ja viestinnän kehittämisen lisäksi mm. sponsorointiasiat ja laitteiden sekä ohjelmistojen hankinnat ja niihin liittyvät tukitoimet yrityksen sisällä.

- Millpoint on kokoluokassaan merkittävä toimija esimerkiksi urheilusponsoroinnissa. Jatkossakin olemme monessa paikassa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti mukana. Tavoite on hyödyntää verkostoja entistäkin paremmin nyt kun siihen on resursoitu enemmän aikaa, Pehkonen kertoo.

Millpoint toimii valtakunnallisesti ja myyntiedustajaverkosto kattaa koko Suomen. Yrityksellä on päätoimisia työntekijöitä yli 20 ja kotipaikka sijaitsee Lappeenrannassa. Lisäksi Millpointilla on showroomit Espoossa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Lisätietoja:

Mikko Pehkonen
044 763 2194
mikko.pehkonen@millpoint.fi

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK