30.03.2022

Timo Leikas aloitti Pohjois-Savon myyjänä

Millpoint Oy on täydentänyt Pohjois-Savon ja Kuopion aluetta uudella myyjällä. Tehtävässä on tällä viikolla aloittanut 36-vuotias Timo Leikas.
Kuva tulossa

Leikas on tullut tutuksi monelle urheilun ystävälle lentopallourastaan. Meriittilistalta löytyy yksi SM-pronssi ja yksi Suomen Cupin hopea. Neljännet sijat ovat tulleet sitäkin tutummiksi.

- Ammatikseen tuli pätkittyä palloa 13 vuotta. Neljänsien sijojen ruusuissa minulla on varmaan Suomen ennätys, Leikas nauraa.

- Urheilemisen lisäksi kokemusta on Leppävirran Viristä seuratyöntekijänä. Siellä hommiin kuului myynti ja markkinointi. Ja olen aina ollut mukana kaikenlaisissa jutuissa jelppimässä, kun on jossain tarvittu.

Kuopiosta lähtöisin oleva, mutta Varkaudessa lapsuutensa asunut, Leikas on pitänyt majaa urheilija- ja työurallaan myös Joensuussa sekä Savonlinnassa. Itäinen Suomi on siis kauttaaltaan tuttu.

Viime ajat ennen Millpointille saapumistaan hän toimi fysioterapeuttina sekä viimeisimpänä teamleaderina fysioterapeuteille sekä personal trainereille. Sitä kautta palvelujen myyminen ihmisille on tullut tutuksi.

- Olen aina tietyllä tavalla tehnyt myyntiä töiden ohessa. Aiemmin olen myynyt yleensä palveluita, mutta ekstroverttinä hölisijänä tykkään toimia ihmisten kanssa. Nyt on mahdollisuus katsoa, onnistunko myynnissä myös tuotteiden kanssa, Leikas pohtii.

- Ja pitää tietysti kiittää isosti Paavoa (Väre) siitä, että tähän hommaan lähdin.

Tällä viikolla tuotekoulutuksessa hänet upotettiin syvälle tuotteiden maailmaan. Lista on pitkä ja oppiminen vie aikansa, mutta omat suosikit ovat jo löytyneet.

- Tavaraa on todellakin runsaasti. Erityisesti miellyttävät brändituotteet, kuten Helly Hansen tai Ukko Finland. Ehkä meneillään on jonkinlainen sukupolvien murros, jossa ostetaan kenties vähemmän, mutta arvokkaampaa ja laadukkaampaa, joka kestää.

Lyhyellä kokemuksella Millpoint on jättänyt hyvän vaikutelman. Yhden myyntikokouksen ja yhden tuotekoulutuksen pohjalta osasta uusia työkavereita on jo muodostunut vaikutelma.

- Millpoint palkitsi Helsingin myyntikokouksessa kymmenen vuotta palvelleita. Siitä näkee, että jotain täällä tehdään oikein. Reiluus ja rehtiys paistaa tekemisessä. Ensivaikutelma on hyvin positiivinen.

Ota yhteyttä

044 493 1521
timo.leikas@millpoint.fi

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK