Tuotteet

Giveaway

Messut, ständit, seminaarit ja tapahtumat ovat jokaiselle yritykselle ainutlaatuisia mahdollisuuksia kohdata niin nykyisiä kuin mahdollisesti tulevia asiakkaita kasvotusten. Parasta tapa jättää kohtaamisesta pysyvä muistikuva on antaa mukaan jotain hyödyllistä, hauskaa tai erikoista. Jotain sellaista, joka kulkee asiakkaan mukana ainakin hetken tai mahdollisesti loppuelämän ja pitää yrityksesi nimen mielessä. Anna kohtaamillesi ihmisille jotain sellaista millä on merkitystä!

Meiltä löytyy tärkeiden kohtaamisten tueksi paljon vaihtoehtoja, joiden avulla pääset kiinni ihmisten sydämiin. Olemme huomioineet vuosien aikana kertyneet kokemuksemme yrityskentästä rakentaessamme monipuolista tuotepalettia. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja etsimme päivittäin niin Suomesta kuin maailmalta uusia luovia ratkaisuja juuri teille asiakaskohtaamisten tueksi.

Haluatko sinä edustaa sitä yritystä, joka messujen jälkeen muistetaan parhaiten? Hyvän myyntispiikin ja ammattitaidon jatkeena paketti xylitol-purukumia omalla painatuksellasi tai tyylikäs tiskirätti asiakkaan kotiin/mökille muistuttaa teistä vielä pitkään kohtaamisen jälkeenkin.

Alla näet esimerkkejä laajasta tarjonnastamme ja sivuiltamme löydät reilusti lisää vaihtoehtoja. Ota yhteyttä. Olemme olemassa Teitä varten!

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK