Oro Bailen lahjasetti 4 x 100 ml

Oro Bailen lahjasetti 4 x 100 ml

Arvostetut ja palkitut Oro Bailen ekstraneitsytoliiviöljyt tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Neljä erilaista makumaailmaa niin arjen ruoanlaittoon kuin vaativaan ammattilaiskäyttöön. Oro Bailen öljyt tuotetaan Espanjassa.

Tuotekoodi:16396

Lähetä tarjouspyyntö

Lahjapakkaus sisältää:

- 1 pullo ekstra-neitsytoliiviöljyä Picual 100 ml
- 1 pullo ekstra-neitsytoliiviöljyä Arbequina 100 ml
- 1 pullo ekstra-neitsytoliiviöljyä Frantoio 100 ml
- 1 pullo ekstra-neitsytoliiviöljyä Hojiblanca100 ml
- 1 lahjapakkaus

Picual

Tällä oliiviöljyllä on poikkeuksellisen korkeataistinvaraiset ominaisuudet, mikä tekee tästä oliiviöljystä muista laaduista poikkeavan tuotteen: hedelmäinen maun intensiivisyys sekä tomaatin, omenan, banaanin, vihreän mantelin, viikunan ja juuri leikatun ruohon ainutlaatuinen aromiyhdestelmä.Picual on yrttimäinen ja hedelmäinen, sen maku on katkeruuden ja mausteisuuden poikkeuksellisen tasapainoinen yhdistelmä. Valittu maailman parhaaksi oliiviöljyksi 2020.

Arbequina

Arbequina öljy tuoksuu trooppisille hedelmille, banaanille ja makealle mantelille. Sen hedelmäisyys ja oliiviöljyn kitkeryys ovat uskomattomasti tasapainossa. Arbequina on erinomainen lajike kevyemmille aterioille, kuten vaalealle kalalle, höyrytetyille vihanneksille, vihreälle salaatille ja se on ihanteellinen jopa jälkiruoille ja hedelmäsalaateille.

Frantoio

Frantoio öljy tuoksuu vihreälle omenalle, kiiville, mantelille, pinjansiemenille, rucolalle ja sypressille. Hedelmäisyys maistuu kitalaessa aluksi makealta omenalta ja kiiviltä jatkuen sen jälkeen kasvillisemmaksi ja balsamimaiseksi mauksi.Sopiva katkeruus ja mausteisuus ovat tasapainossa ja jälkimakuna on miellyttävä manteli.Frantoio sopii hyvin tuoreiden hedelmien ja vihreän salaatin kanssa. Kokeile myös kalan ja paistetun lihan kanssa.

Hojiblanca

Keskivahva hojiblanca oliiviöljy tuoksuu aluksi omenalle ja vihreälle banaanille jatkuen sitten aromaattisille kasveille, kuten artisokka ja tomaatti sekä häivähdykselle luonnonvaraisia kasveja, kuten fenkoli, piparminttu ja karhunvatukka.Kypsä, hedelmäinen maku tuntuu makeana kitalaessa jatkuen tyylikkään tasapainoisena. Hienoinen katkeruus ja progressiivinen mausteisuus päättää makuelämyksen.Hojiblanca on erinomainen leivän dippaamiseen sekä yhdistettynä tuoreisiin hedelmiin ja vihanneksiin, kala-annosten viimeistelyyn ja paahdetulle vaalealle lihalle.