Kesäsetti mobiililaitteille

Kesäsetti mobiililaitteille

Kesällä käytetään paljon mobiililaitteita niin kotona, mökillä, autossa kuin matkoilla. Tämä kesäsetti tarjoaa verkkolaturin, power bankin ja autolaturin muodossa ratkaisun virtahaasteisiin.


Tuote saatavilla: Varastossa

Verkkolaturille löytyy rajattomasti käyttökohteita. Näitä tarvitaan kotona, töissä, mökillä ja matkoilla aina, sillä aktiiviset puhelinten tai tablettien käyttäjät ovat riippuvaisia sähkövirrasta unohtamatta esimerkiksi bluetooth-laitteita, joita ihmisillä on nykyään paljon.

Lisätiedot tuotesivulta

Powerbank 8000 mAh tarjoaa perinteisen johtolatauksen lisäksi langattoman latauksen sekä digitaalisen näytön. Saat aina tarkan tiedon vara-akun tilasta. Tämän huikean paketin viimeistelee tyylikäs vetoketjullinen säilytyskotelo.

Lisätiedot tuotesivulta

Car Charger on autoilevan hyvä ystävä ja pelastaja monessa käänteessä. Se mahdollistaa kahden älypuhelimen latauksen samanaikaisesti ja viidestä tarjolla olevasta väristä löydät niin autollesi kuin luonteellesi sopivan vaihtoehdon.

Lisätiedot tuotesivulta

Tämän tuotepaketin hinta on 29 € (ALV 0%).

Tuotteet ovat saatavilla ilman merkkausta nopealla toimituksella suoraan Millpointin varastosta. Merkattuina toimitusaika pitenee hiukan, mutta annamme tarkemman toimitusajan, kun kerrot meille haluamasi määrän.

Kesäpaketteja on myynnissä rajattu erä.