Hae myyjäksi erikoisjoukkoihimme

Oletko vannoutunut joukkuepelaaja? Nautitko itsenäisestä työstä? Pidätkö ihmisistä ja rahasta? Saatat olla etsimämme myyjä.

Mainoslahja-alan tiennäyttäjä Millpoint kasvaa ja etsii lisää tuloksentekijöitä riveihinsä. Haemme myyjiä ensisijaisesti Kuopio-Joensuu-alueelle, mutta palkkaamme tiimiimme huipputyyppejä myös muualle Suomeen.

Millpointin myyjänä teet töitä kuten haluat. Voit itse valita mitä myyt, miten myyt ja milloin myyt. Lupaamme antaa sinulle alan parhaan tiimin, tuotevalikoiman ja valmennuksen.

Koska tähän työhön ei ole koulutusta, meitä eivät kiinnosta paperisi, vaan sinä. CV:llä ja aiemmalla myyntikokemuksella ei ole väliä. Oikealla asenteella ja persoonalla sen sijaan on.

Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastatteluna. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain kännykän tai web-kameran sekä nettiyhteyden. Voit osallistua haastatteluun missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Kysymykset ja ohjeet näet Hae-linkkiä klikkaamalla.

Älä epäröi.

Hae

Sari, myyjä

Millpointilla työskentely on ihan mahtavaa! Olen viihtynyt erittäin hyvin, meillä on mahtava porukka töissä! Erityisesti tykkään siitä, että saan tehdä työtä itsenäisesti ja että minuun luotetaan. Apua saa aina, ja työkavereiden tsemppihenki on huikea.

Alexei, myyjä

Aivan huikea matka on ollut alusta asti. Parasta työssäni ovat asiakkaat ja se, kun asiakassuhteet muuttuvat ystävyyssuhteiksi. Eniten minua motivoivat onnistumiset ja se, että saa tehdä hommia näin loistavan tiimin kanssa. Parempia työkavereita ei voi toivoa!

Janne, myyntipäällikkö

Joukkuepelissä on voimaa! Millpointilla ratkaisut etsitään porukassa ja tiimi on tukena tilanteessa kuin tilanteessa. Kenenkään työtä ei olla liian tarkkaan kyttäämäässä kellokortin kanssa. Kunhan hommat hoituvat, työtä saa tehdä vapaasti omalla tavallaan.
Liikevaihto 2019 Noin 4,4 miljoonaa euroa
Toiminta-alueena koko Suomi Showroomit Lappeenranta, Espoo, Jyväskylä, Oulu
Yli 500 myytävää huipputuotetta
Perustettu 2006
Myyjän keskipalkka noin 65 000€ vuodessa
Henkilöstöä 23

Älä epäröi.

Hae

Lisätietoja

Millpoint Jotta sinä menestyisit.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön