Cottover pikeepaita naiset

Cottover pikeepaita naiset

Cottoverin naisten pikeepaita on valmistettu klassisesta pikeeneuloksesta. Malli on kavennettu, jossa kaulukset sekä hihansuut ribbineulosta. Halkiot paidan helmassa, 2 nappia ja vahvistetut napinlävet viimeistelevät huolitellun lopputuloksen.
Väri
Tuotekoodi: 16245-7 Tuotetta on varastossa

Cottoverin pikeepaita kestää kulutusta ja katsetta ja soveltuu näin ollen loistavasti henkilökunnan vaatettamiseen. Ja tietysti myös vapaa-aikaan!

Värit: pinkki, cerise, valkoinen, luonnonvalkoinen, keltainen, oranssi, punainen, vihreä, taivaansininen, royal, navy, lila, harmaa ja musta

Koot : XS - XXL

Materiaali: 100% puuvillaa. Paksuus 200 gr.

Pesu: 60°

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kesävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi.

Cottover

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex –sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100% luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

T_MANUFACTURER_WEBPAGE

Jaa

Suositellut tuotteet

Myydyimmät tuotteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK