08.04.2020

Grillikausi vauhdilla käyntiin huipputarjouksella!

Lämpötila nousee ja grillikausi lähestyy! Me olemme menossa ja mukana ryhdyimme suorastaan hulvattomiksi. Tässä kesälahjaksi tai ihan vaan muuten asiakas- tai henkilökuntalahjaksi poskettoman halpa grillaussetti. Parilapannu + grillitikut + grillikinnas yhteishintaan 39 € (ALV 0%).
Kuva tulossa

Valurautainen parilapannu on jämäkkä ammattilaisen valinta ruoanlaittoon. Kestävä pannu jättää upean raidallisen paistojäljen ruokaan ja on monikäyttöinen soveltuen kaikille liesityypeille sekä myös uuniin ja grilliin!

Parilapannun tuotekortti

Grillitikut eivät jätä kylmäksi! Rosterivartaat ovat kaksiteräiset, joten voit kääntää vartaan ilman, että ruoka pyörii niissä ympäri. Nerokkaan liukurin ansiosta pystyt siirtämään herkut näppärästi lautaselle tai tarjoiluastialle sormia tahraamatta.

Grillitikkujen tuotekortti

Aidosta nahkasta tehty yhden koon uuni- ja grillikinnas. Tyylikkään musta kokkauksen ja grillauksen apuväline kestää hetkellisesti peräti 260 asteen lämpötilaa.

Grillikintaan tuotekortti

Myyjien yhteystiedot löydät täältä tai laita suoraan viestiä toimistolle täältä, niin ohjaamme asian eteenpäin oikealle henkilölle.

 

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK