Tutustu meihin

Millpoint Oy:n henkilöstö

The Dream Team

Millpoint Oy:n henkilöstö esittelyssä

Keski-Suomi, Jyväskylä

Janne Joutsen
Janne Joutsen

Janne Joutsen

Myyntipäällikkö
| Keski-Suomi, Jyväskylä

"Myyntityö on verrattavissa jääkiekkojoukkueeseen. Jokaisella pelipaikalla pitää olla särmä kaveri, jotta yhteispeli toimii ja asiakkaat pysyvät tyytyväisinä. Menestyvässä urheilujoukkueessa tärkeitä arvoja ovat mm. kurinalaisuus, työteliäisyys, oikeanlainen nöyryys, eikä pukukopissa saa olla liian suuria egoja. Myös meidän joukkueessa nämä ovat kantavia arvoja. Autamme asiakasta löytämään jokaiseen tilanteeseen oikean mainoslahjan, jolla yritys jättää postiivisen muistijäljen."

Alexei Sergeev
Alexei Sergeev

Alexei Sergeev

Myyjä
| Keski-Suomi, Jyväskylä

"Myyntityö on lähellä sydäntäni, sillä rakastan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Olen ollut ennen Millpointia yhdeksän vuotta Metsolla talousosastolla myynnin ja oston puolella sekä kolme vuotta myyntipäällikkönä Lamit Oy:ssä. Harrastan lenkkeilyä, uintia, kuntosalia, karatea ja sulista. Vuonna 2009 juoksin Tukholman maratonin ja voisin verrata myyntityötä siihen. Molemmat ovat pitkäjänteisyyttä vaativia suorituksia ja vaikka välillä tulee matkalla seiniä vastaan, niin ne on voitettava sisulla ja määrätietoisuudella."

Helsinki, Uusimaa

Sari Asikainen
Sari Asikainen

Sari Asikainen

Myyjä
| Helsinki, Uusimaa

"Aloitin täällä Millpointilla keväällä 2019. Ennen tätä olen toiminut myyntialalla yritys- ja yhteisöasiakkaiden parissa lähes 20 vuotta, edustaen markkinoiden johtavia tuotemerkkejä. Lisäksi olen ehtinyt olla päivittäistavarakaupassa muutaman vuoden sekä palvelualalla yhteensä 10 vuotta, josta sain erittäin hyvän pohjan myyntialalle erilaisten ihmisten kanssa asioimisesta. Nuorena kun aloittaa ehtii tehdä monenlaista."

Esa Ahola
Esa Ahola

Esa Ahola

Myyjä
| Helsinki, Uusimaa, Häme

"Olen ollut suoramyynnissä jo vuodesta 2000 lähtien. Näinä vuosina on alalla tullut koettua monta muutosta ja solmittu pitkiä asiakassuhteita. Ajan saatossa ns. nuoruuden "myyntivimma" on kehittynyt asiakkaiden auttamiseksi, löytämään Teille sopivat ja mieleenpainuvat tuotteet muistijäljen jättämiseksi. Ja niihin Millpointilla on loistavat työkalut. Loistavien tuotteiden ja asiantuntevan tiimin kanssa on hyvä ottaa uusia haasteita vastaan."

Sami Hellström
Sami Hellström

Sami Hellström

Myyjä
| Helsinki, Uusimaa

"Millpointilla tuli täyteen huhtikuussa 2019 kymmenen vuotta. Täällä pitävät hyvä tiimihenki sekä loistava johto. Ja tokihan myyjän pitävät talossa parhaiten hyvät tuotteet, mikä tarkoittaa myös hyviä myyntejä. Eniten pidän siitä, että asiakkaiden kanssa voidaan jutella varsinaisen myyntitilanteen ulkopuolella jostain muustakin – ennen kaupantekoa ja sen jälkeen. Vapaa-ajalla pelaan jalkapalloa. Urheilu ja myyntityö kulkevat usein käsi kädessä."

Pohjois-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Toni Kuikka
Toni Kuikka

Toni Kuikka

Myyjä
| Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

"Eniten tykkään Millpointissa siitä, että meillä on monipuolinen kattaus erilaisia tuotteita ja älyttömän hyvä porukka viemässä niitä eteenpäin. Yhteishenki on mahtava – ja hyvässä porukassa on luonnollisesti mukavampi tehdä töitä, mikä näkyy varmasti myös asiakkaan suuntaan. Myyntityössä parasta on se, että saa joka päivä tutustua uusiin mahtaviin persooniin ja hienoihin menestystarinoihin, joista itsekin saa voimia tiukan arjen keskellä. Asiakassuhteessa arvostan pitkää ja luottamukseen perustuvaa suhdetta, joka on mukavin sekä asiakkaalle että myyjälle."

Ilari Moisala
Ilari Moisala

Ilari Moisala

Myyjä
| Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu

"Aloitin työt Millpointilla helmikuussa 2018. Minut houkutteli mukaan Oulun edustaja Toni Kuikka. Kuulin Tonin kautta paljon hyvää Millpointista ja työporukasta, joten olen iloinen, että pääsin mukaan. Hienoja uusia haasteita tämä työ tuo, mutta haasteet otetaan vastaan. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheen kanssa ja harrastan myös paljon urheilua. Frisbeegolf, punttisali ja muut harrastukset täyttävät loppuajan päivästä."

Tuija Jäntti
Tuija Jäntti

Tuija Jäntti

Myyjä
| Pohjois-Suomi

"Tulin töihin Millpointille maaliskuussa 2019. Alalla olen ollut jo yli 20 vuotta. Millpointille vetivät erittäin laadukkaat tuotteet, joita on ilo myydä. Tässä työssä mukavinta on ihmisten tapaaminen sekä päivien erilaisuus. Se tuo haasteita, mutta pitää myös mielen virkeänä."

Etelä-Karjala, Kymenlaakso

Petri Matikainen
Petri Matikainen

Petri Matikainen

Myyjä
| Etelä-Karjala, Kymenlaakso

"Minut toi Millpointille, kuten monet muutkin, monipuolinen tuotesalkku. Kiinnostavia tuotteita on vaan hauskempaa sekä myydä että ostaa. Alalla tuli 13 ja Millpointilla 10 vuotta täyteen helmikuussa 2021. Asiakassuhteissa, kuten missä tahansa muussakin suhteessa, pitää olla jatkuvuutta. Tykkään pitää jonkinlaisena vähimmäismääränä, että nähdään neljästi vuodessa. Se pitää homman toimivana molemmin puolin. Kun pysytään säännöllisesti tietoisena asiakkaan kuulumisista, pystytään myös palvelemaan parhaiten."

Länsi-Suomi

Mikko Tanhuanpää
Mikko Tanhuanpää

Mikko Tanhuanpää

Myyjä
| Varsinais-Suomi, Turku

"Millpointille minut houkutteli erinomaiset tuotteet ja hyvä porukka. Työ on itsenäistä, joten tiimin hyvä taustatuki höystettynä idearikkailla tuotteilla on pitänyt homman mielekkäänä. Molemmat ovat erittäin tärkeitä juttuja, jotta työssä viihtyy. Alalla tulee 20 vuotta täyteen syksyllä 2021. Parasta työssä ovat ehdottomasti asiakkaat. Vuosien varrella on saanut mahdollisuuden tutustua uusiin mahtaviin persooniin, joiden kanssa on mukava jutella muistakin jutuista, kuin vain työasioista."

Pohjanmaa

Mika Hagström
Mika Hagström

Mika Hagström

Myyjä
| Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Kauhajoki

"Olen toiminut 16 vuotta myyntialalla ja yli 13 vuotta tällä allalla. Tulin aikoinaan myynnin pariin sattuman kautta ja olen vuosi vuodelta viihtynyt näissä tehtävissä paremmin. Nautin liikkuvasta työstä, jossa tapaa paljon uusia ihmisiä. Asiakkaista tulee aikaa myöten melkein kollegoita, koska näen heitä niin usein. Olen kohdannut ison määrän mukavia ihmisiä töiden ansiosta."

 Markku Vähä-Koivisto
 Markku Vähä-Koivisto

Markku Vähä-Koivisto

Myyjä
| Etelä-Pohjanmaa, Pirkanmaa

"Tämän työn suola on se, ettei ole kahta samanlaista päivää. Tuotteita on joka lähtöön saatavilla. Tykkään erityisesti yritysten vaatettamisesta. Se on paras käyntikortti, mitä yrityksellä voi olla, kun näkyy mitä edustat ja ollaan yhdenmukaisesti sekä tyylikkäästi esillä."

Päijät-Häme

Tapio Talja
Tapio Talja

Tapio Talja

Myyjä
| Päijät-Häme, Lahti

"Päädyin Millpointille luvattuani asian Markukselle vuonna 2006. Työssä mieluisinta on ehdottomasti sen vastuullisuus ja itsenäisyys. Myyntityössä pidän tärkeänä hyviä pitkiä asiakassuhteita, sekä reilua peliä puolin ja toisin. Asiakkaita on kiva nähdä myös vapaa-ajalla. "Olen ollut alalla vuodesta 1998, ja myyntityöstä minulla on yli 20 vuoden kokemus."

Tampere, Pirkanmaa

Jari Marjakaarto
Jari Marjakaarto

Jari Marjakaarto

Myyjä
| Tampere, Pirkanmaa

"Asiakaskunta on laaja. Myytävää on ja vaihtoehdot ei maailmasta lopu. Tämä ala oli kärkipäätä, kun mietin edellisen työpaikan jälkeen mitä haluaisin tehdä. Tekemällä oppii ja persoona edellä. Asiakkaan luottamuksen voittaminen on se tärkein asia aina. Tarpeet eivät ole yrityksillä hävinneet mihinkään, vaan tämä poikkeusaika on vain siirtänyt hankintoja hieman eteenpäin. Millpointin porukka vaikuttaa hyvähenkiseltä. Tervepäisiä ja hyvällä huumorilla varustettuja ihmisiä."

Pohjois-Savo, Kuopio

Paavo Väre
Paavo Väre

Paavo Väre

Myyjä
| Pohjois-Savo, Kuopio

"Minut toi millpointille mahdollisuus oma-aloitteeseen ja itseohjautuvaan myyntityöhön huippuporukassa. Työssä yhdistyy täydellisesti vastuullisuus ja vapaus. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen päivä on mahdollista oppia uutta ja kehittyä, sekä muokata työskentelytapaa itselleni sopivaksi. Eniten työssä motivoi uusien ihmisten tapaaminen ja se, että voin auttaa asiakkaitani heidän tavoitteissaan ja etsiä yhteistyössä ratkaisuja heidän ongelmiinsa. Täydellisenä vastapainona työlle minulla toimii urheilu, sekä sen seuraaminen."

Toimisto

Jarkko Kekki
Jarkko Kekki

Jarkko Kekki

Toimitusjohtaja

"Isoin syy siihen, miksi olen Millpointilla on Markus. Edellisessä paikassa tuli homma niin sanotusti nähtyä. Tähdet olivat oikeassa asennossa ja päädyin hommiin Millpointille. Olen ollut alalla yli 20 vuotta. Alusta lähtien olen pyrkinyt rakentamaan pitkiä asiakassuhteita. Alkuun istutaan asiakkaan kanssa pöydän eri puolilla, ja luottamuksen ja yhteisymmärryksen kasvaessa päästään samalle puolelle miettimään juttuja yhdessä asiakkaan näkökulmasta. Siitä tietää, että on tehty hyvää duunia! Oikeastaan kaikkein tärkeintä on se, että asiat hoidetaan - oli kyse sitten positiivisesta tai negatiivisesta asiasta, pitää pystyä luottamaan siihen, että homma toimii."

Mikko Pehkonen
Mikko Pehkonen

Mikko Pehkonen

Markkinointipäällikkö

"Aloitin Millpointilla tammikuussa 2017 tavoitteena markkinoinnin ja toiminnan tehostaminen digibuustauksen hengessä. Olen työskennellyt aiemmin vuosia urheilun parissa markkinointitehtävissä ja hyppäys B2B-markkinointiin oli todella innostava ja silmiä avaava kokemus. Kesällä 2019 aloitin Millpointilla markkinointipäällikön tehtävissä ja vakaa aikomus on nostaa meidän yhteisö alallamme edelläkävijöiden joukkoon. Vapaa-ajalla kirjoittelen freelancer-pohjalta lehtijuttuja ympäri Suomen lähinnä urheilusta ja tykkään myös järjestötoiminnasta. On henkisesti rikastuttavaa, kun pystyy auttamaan erilaisia tahoja eteenpäin. Se tuo virtaa myös arkiseen työhön."

Mirella Heinvirta
Mirella Heinvirta

Mirella Heinvirta

Myyntiassistentti

"Aloitin työt Millpointilla maaliskuussa 2013. Millpointille houkuttelivat ulospäin välittyvä rento tekemisen meininki sekä hyvä yhteishenki ja oikea valinta tuli tehtyä. Tehtävät ovat vaihtelevia ja työtään saa tehdä itsenäisesti. Me toimistolla otamme hommat haltuun, kun kaupat on solmittu."

Riikka Nokelainen
Riikka Nokelainen

Riikka Nokelainen

Tuotantokoordinaattori

"Aloitin työt Millpointilla myyntisihteerinä vuonna 2013. Syksyllä 2017 siirryin tuotantokoordinaattorin tehtäviin. Työnkuvaani kuuluu monipuoliset työtehtävät myynnin tukena sekä asiakaspalvelu. Vaihtelevat työpäivät pitävät työn mielekkäänä."

Eevi Eteläpää
Eevi Eteläpää

Eevi Eteläpää

Tuotantokoordinaattori

"Työt Millpointilla aloitin helmikuussa 2021. Mielenkiintoinen työ ja rennon oloinen työyhteisö houkuttelivat takaisin kotikaupunkiin Lappeenrantaan ulkomailla ja Lapissa vietettyjen vuosien jälkeen."

Heli Pakarinen
Heli Pakarinen

Heli Pakarinen

Ostokoordinaattori

"Tulin töihin Millpointille myyntisihteeriksi 2010. Sittemmin työnkuvani on muuttunut ostojen puolelle. Monipuolinen ja kansainvälinenkin kenttä päivittäin hoidettavana, mikä takaa mielenkiintoiset työtehtävät ja sopivasti haastetta."

Marianna Maaninka
Marianna Maaninka

Marianna Maaninka

Graafinen suunnittelu

"Hyppäsin Millpointin remmiin vuonna 2014. Kannan vastuun merkattavien tuotteiden suunnittelusta sekä yrityksemme visuaalisesta ilmeestä. Millpointilla graafikon työ on monipuolista ja päivät rytmittyvät mielekkäästi erilaisten suunnittelutehtävien parissa. Tänne tulee aamulla mielellään!"

Juhana Liukkonen
Juhana Liukkonen

Juhana Liukkonen

Tilausten lähettäminen, varasto

"Millpointille mukanaan veti yrityksen perustaja Markus, joka on hyvä kaverini ja jonka olen tuntenut -90 luvulta asti. Tosin täällä pysymiseen on kyllä löytynyt muitakin hyviä syitä 11 vuotta kestäneen kolmivuorotyön jälkeen. Ympäristö on rento, työ siisti sisähomma, työajat inhimilliset ja esimerkiksi omia menemisiä ja aikoja pystyy sumplimaan toiveiden mukaan. Kunhan homma pelaa, saa koko tiimi tehdä tulosta vapaasti."

Sanna Kaatonen
Sanna Kaatonen

Sanna Kaatonen

Tilausten lähettäminen, varasto

"Työssäni pidän rennosta työilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kodin parissa. Eniten nautin yhteisestä ajasta tyttärieni kanssa. Esimerkiksi yhdessä leipominen on lähellä sydäntä."

Markus Kaatonen
Markus Kaatonen

Markus Kaatonen

Hallituksen puheenjohtaja

"Olen ollut alalla vuodesta -95, josta 10 vuotta vieraan palveluksessa. Millpoint syntyi, kun ajat alkoivat käydä tiukemmiksi. Huomasimme, että taloustilanteesta riippumatta asiakkaat ovat kiinnostuneita uusista jutuista. Ei siis haluttu niinkään lähteä kilpailemaan muiden kanssa vaan luomaan alalle jotakin uutta. Aloitin työt yksin keväällä 2006 ja nyt meitä on remmissä yli 20. Millpoint on kasvanut vauhdikkaasti markkinatilanteesta riippumatta. Kasvua ei ole tehty itsetarkoituksellisesti, vaan toimintaa on kehitetty määrätietoisesti eteenpäin. Haaveenani oli rakentaa ympärille myynnin dream team, ja nyt näyttää hyvältä."