CamelBak retkisetti
CamelBak retkisetti
CamelBak retkisetti
CamelBak retkisetti

CamelBak retkisetti

Tuotekoodi: 16528 Tuotetta on varastossa

Hyödyllinen retkisetti pitää sisällään laadukkaan CamelBakin juomapullon, Princeton Tec Byte otsavalon ja Cocoon treenipyyhkeen.

CamelBak juomapullon tilavuus on 0,75 L. Se on varustettu magneettisella korkilla, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin kun sitä tarvitaan, olit sitten työpöydän ääressä tai liikkumassa kaupungilla tai luonnossa. Soveltuu myös useimpiin autojen ja veneiden mukitelineisiin.

Setissä juomapullon väri on valittavissa seuraavista väreistä : violetti, punainen, sininen, vihreä, keltainen, harmaa, oranssi, vaaleansininen, kirkas, vaaleanpunainen, vaaleanvihreä ja petrooli.

Princeton Tec Byte otsavalo on todella kevyt otsavalaisin leveällä lähivalokeilalla. Säädettävällä otsapannalla asettelet valaisimen päähäsi sopivan napakasti. Otsavalaisin on syksyn ja talven turva lenkeille sekä ulkoiluun.

Cocoon treenipyyhe on erittäin kevyt ja nopeasti kuivuva sininen mikrokuitufroteepyyhe. Soveltuu erityisen hyvin liikkuvaan käyttöön: matkustukseen, kuntosalille, veneilyyn, retkelle jne. Ylellinen ja pehmeä materiaali, joka kuivaa myös märkänä. Pyyhe imee seitsemän kertaa oman painonsa vettä.

Jaa