Tuotteet

Made in Finland

Kotimaisuus on vahva myyntiargumentti liike-ja mainoslahjalle. Kotimaisten tuotteiden hankkiminen luo Suomeen työpaikkoja, hyvinvointia ja tulevaisuudenuskoa. Me tiedämme tämän suomalaisena kasvuhakuisena yrityksenä, joka työllistää yli 20 ihmistä.

Kotimaisten tuotteiden kohdalla voimme luottaa laatuun ja alkuperään. Matka valmistajalta asiakkaalle on lyhyt ja koko toimitusketju läpinäkyvä. Tätä periaatetta noudattaen olemme valikoineet liike-ja mainoslahjamarkkinoilta teille monipuolisesti vaihtoehtoja, joista voimme mennä takuuseen.

Suomessa tehtyjen tuotteiden joukosta löytyy uniikkeja tuoteperheitä, joita ylpeänä suosittelemme liikelahjoiksi. Haavasta tehdyistä Kuori-lautasista löydät ruoka-ja tarjoilulautasen vaativaan makuun. Jokainen lautanen on tehty alusta loppuun käsityönä ja siksi et tule koskaan löytämään kahta täysin samanlaista.

Toinen esimerkki hienosta kotimaisesta laadusta ja käsityöstä on Ukko Finland-tuoteperhe. Pohjanmaalla suunnitellut ja valmistetut tuotteet yhdistävät modernin ulkoasunsa kautta suomalaisen perinteen ja nykyaikaisen osaamisen ainutlaatuisella tavalla.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK