Tuotteet

Tekstiilit

Mainostekstiilit ovat promotuotteista näkyvimpiä. Tyylikkäästi suunniteltu merkkaus herättää huomion ja ihailua. Parhaimmillaan asiakkaasi, henkilökuntasi ja yhteistyökumppanisi pyytävät Teiltä tekstiilejä, joita voi ylpeänä kantaa myös vapaa-ajalla.

Millpoint tarjoaa käyttöösi ammattigraafikon palvelut ilman lisämaksua. Teemme teille ennen tilausta valmiit vedokset, mutta yhtä lailla toteutamme toiveidesi mukaan myös valmiit suunnitelmat. Ideoidaan yhdessä jotain sellaista, mikä muistetaan vielä vuosienkin päästä.

Mainostekstiilien merkkaukseen on tuotteesta riippuen paljon vaihtoehtoja aina brodeerauksesta painatukseen. Me autamme sinua myyjiemme pitkä kokemus selkänojana luomaan brändiäsi tukevia tuotteita, oli kyse sitten henkilökunnan vaatettamisesta tai asiakkaiden muistamisesta.

Olemme useiden urheiluseurojen ja kulttuuriyhteisöjen yhteistyökumppani mainoslahjoissa. Myytävät tuotteet ovat yksi tapa luoda taloudellista selkänojaa yhteisöille, joiden ympärillä sitoutuneet ihmiset eri rooleissaan haluavat vaikuttaa ja tuoda sen esimerkiksi tekstiileillä julki. Tunnusta aatetta, väriä, seuraa tai ideologiaa. Olemme mukana!

Ekologisuus on tätä päivää ja huomista. Olemme mukana yhteisissä talkoissa ympäristön puolesta ja valikoimastamme löydät kestävän kehityksen tekstiilejä, joiden taustat kestävät kriittisenkin tarkastelun. Maailma on täynnä mahdollisuuksia!

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK