Tuotteet

Koti & keittiö

Keittiö on kodin sydän! Vanha, mutta napakka fraasi pitää pintansa vuodesta toiseen, oli kyse sitten pullantuoksuisesta idyllistä tai arkisesta ruoanlaitosta. Sopivalla täsmälahjalla tuot brändisi esiin asiakkaan arjessa huomaamattoman tyylikkäällä tavalla, oli kyse sitten kahvikupista tai tyylikkäästä juustoveitsisetistä.

Kodin ja keittiön tuotteet ovat mainoslahjamaailmassa kestohittejä hyödyllisyytensä vuoksi. Jokainen meistä tarvitsee tiskirättejä, mukeja ja muita kodinhoitoon sekä ruoanlaittoon liittyviä tavaroita. Tekemällä laadukkaan ja tyylikkään lahjan asiakkaallesi, jätät sellaisen muistijäljen, jota ei pyyhitä nopeasti pois.

Kodin lisäksi esineistä on hyötyä niin mökillä, veneessä, työpaikan kahvihuoneessa kuin vappupicnicillä. Tuotteesta riippuen merkkausvaihtoehtoja on paljon. Tiskirätissä pystyt hyödyntämään koko pinta-alan tai tekemään valmiiseen malliin hillityn brändiviestin. Kahvikupissa tyylikäs ja huoliteltu logo toimii aina. Juustoveitsissä kannattaa kunnioittaa veitsien tyylikkyyttä ja tehdä merkkaus tavalla, joka hienovaraisesti muistuttaa teistä rikkomatta kokonaiskuvaa. Ole meihin yhteydessä, niin opastamme eteenpäin ja teemme tarvittaessa sinulle vedoksen haluamastasi tuotteesta.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK