JBL Link Portable kaiutin
JBL Link Portable kaiutin
JBL Link Portable kaiutin

JBL Link Portable kaiutin

Tuotekoodi: 16531 Tuotetta on varastossa

JBL Link Portable tarjoaa JBL 360-Degree Pro Sound -äänentoistoa jopa kahdeksan tunnin ajan. Anna musiikin soida. Nauti helppokäyttöisestä WiFi- tai Bluetooth-suoratoistosta kaikkialla kodissasi. Google Assistantin avulla voit soittaa ja hallita suosikkimusiikkiasi, käyttää Spotifyta, YouTube Musicia ja Apple Musicia ja kuunnella keskeytyksettä. Täysin langattomana, veden- ja iskunkestävänä se sietää arkiset vahingot, kuten kastumisen sekä muutamat iskut ja kolhut. Lataaminen käy kätevästi mukavalla, helppokäyttöisellä latausalustalla.

Ympäröi itsesi musiikilla. Nauti kristallinkirkkaista korkeista äänistä, selkeistä keskiäänistä ja syvästä, tehokkaasta bassosta. JBL Link Portable sykkii ääntä joka suuntaan 360 asteen kattavan full-range-kaiutinelementin ansiosta. Musiikin toistoaika 8 h. Lähtöteho 1 x 20 W. Dynaaminen taajuusvaste 65 Hz - 20k Hz.

Mitat : 17 x 8,9 cm, paino 0,74 kg. Täysin vedenkestävä (IPX7).

Langaton suoratoisto WiFi- tai Bluetooth-yhteyden avulla. Handsfree-apu Google Assistantilta. Google, YouTube, Google Home ja Chromecast built-in.

Pakkauksen sisältö : kaiutin, tyyppi-C USB-johto, latausteline, turvallisuustiedote, pika-aloitusopas, takuukortti

Jaa