Kuori-tarjoilulautanen
Kuori-tarjoilulautanen
Kuori-tarjoilulautanen
Kuori-tarjoilulautanen
Kuori-tarjoilulautanen
Kuori-tarjoilulautanen

Kuori-tarjoilulautanen

Haapakiekosta käsityönä tehty uniikki Kuori-tarjoilulautanen jättää unohtumattoman muistijäljen saajalleen. Tämä lahja sopii niin yrityksen kuin asiakkaan käyttöön, juhlaan ja arkeen, tarjoiluun ja ruokailuun.


Tuotekoodi:16086 Tuote saatavilla: Varastossa

Puulautaset on valmistettu pintäkäsitellystä haavasta, minkä vuoksi ne kestävät jokapäiväistä käyttöä. Öljypohjainen pinnoite soveltuu elintarvikekäyttöön, ja suojaa tuotetta pestäessä.

Lautasen täydellinen kupera muoto saadaan tuotteen kuivatusprosessin lopputuotteena. Raaka-aineena käytetty suomalainen haapapuu hankitaan tehtaan lähietäisyydeltä, jolloin sopivat puut valitaan yksilöllisesti. Jokainen puu kaadetaan käsin sen kaunista kaarnaa varoen.

Tämän suomalaisempaa tuotetta on vaikea löytää. Kuori-lautanen tukee ja edistää suomalaista työntekoa, yrittäjyyttä ja kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti metsiämme.

Tämä lautanen on päässyt laatunsa ja tyylikkyydensä ansiosta arvokkaaseen käyttöön. Tarja Halonen, Sauli Niinistö sekä Alexander Stubb ovat käyttäneet sitä vienninedistämislahjana. Lautasia on toimitettu kaikkialle maailmaan, esimerkiksi Vatikaaniin, ja erityisen suosittuja ne ovat Japanissa.

Lautaset toimitetaan yksittäispakattuina kuvallisessa myyntipakkauksessa.