Elmo kotimainen ekokynä
Elmo kotimainen ekokynä

Elmo kotimainen ekokynä

Väri
Tuotekoodi: 4318 Tuotetta on varastossa

Elmo-kynässä yhdistyy kaksi tämän päivän isoa arvoa - kotimaisuus ja ekologisuus. 100 % kierrätysmuovista valmistetut käyttökynät ovat klassisen tyylikkäästi muotoiltuja ja käyttövarmoja työkaluja toimistoon, messuille jakotuotteeksi tai asiakkaidesi arkiseen käyttöön.

Värit : musta, harmaa ja vihreä

Materiaali : 100 % kierrätysmuovia, hopeanväriset metalliosat ja suuri laatusäiliö

Elmo – kuulakärkikynä valmistetaan Suomen Kokkolassa ja kierrätysraaka-aine tulee tällä hetkellä Saksasta. Kierrätysraaka-aine on ABS muovia, jota syntyy mm. autoteollisuuden ylijäämä muovista ja josta kynän muoviosat valmistetaan. Kynän säiliö valmistetaan Italiassa ja säiliön rungon muovi on polttojätettä.  Metalliosat ovat korkealaatuista terästä, jotka valmistetaan Saksassa. Elmo – kuulakärkikynän kotimaisuusaste on 90%. Kynän kokoonpano hoidetaan yrityksen kotityöverkoston ja kokkolalaisen Kokkotyö-säätiön toimesta.

Kokkotyö-säätiö on 1.11.2002 rekisteröity työvalmennuksen asiantuntija- ja palveluorganisaatio, joka perustamissopimuksen mukaan aktivoi vaikeassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä, mukaan luettuna osatyökykyiset ja mielenterveyskuntoutujat. Tälle kohderyhmälle pyritään löytämään työpaikka, opiskelupaikka tai muun elämänhallintaa tukeva ratkaisu. Säätiö tukee ja valmentaa ammatillisesti ja elämänhallinnallisesti sekä tarjoaa monialaisia ja mielekkäitä työtehtäviä.

Jaa