Kesäsetti rannalle

Kesäsetti rannalle

Kesäinen biitsikattaus vaatii laadukkaan pyyhkeen, juomapullon, pientavaroille vyölaukun ja hygieniaa unohtamatta käsidesin. Tässä kesäsetissä sinulla on koko paketti yhdessä naurettavan halpaan hintaan.


Tuote saatavilla: Varastossa

Anna asiakkaallesi pehmeyttä kylpyhuoneeseen ja uimarannoille liikelahjana. Spa-kylpypyyhe edustaa klassista mallia ja on materiaaliltaan erinomaisesti kuivaavaa froteeta.

Lisätiedot tuotesivulta

Sparkle-vesipullo on modernin tyylikkäällä värivalikoimalla vahvistettu aina hyödyllinen tuote. Muista juoda kaksi litraa vettä päivässä!

Lisätiedot tuotesivulta

Rio vyölaukku kulkee kätevästi mukana vapaa-ajalla ja matkoilla. Vyölaukku sopii erinomaisesti kännykän, rahapussin ja pientavaran säilyttämiseen.

Lisätiedot tuotesivulta

Kotimainen kätevä desinfiointispray-pullo on turvatuote, joka kulkee niin takin taskussa, käsilaukussa kuin auton keskipaneelissa mukana. Sillä puhdistat niin kädet kuin pinnat (esimerkiksi auton ratti, ovenkahvat, jääkaapin ovi, puhelimen näyttö jne.).

Lisätiedot tuotesivulta

Tämän tuotepaketin hinta on 29 € (ALV 0%).

Tuotteet ovat saatavilla ilman merkkausta nopealla toimituksella suoraan Millpointin varastosta. Merkattuina toimitusaika pitenee hiukan, mutta annamme tarkemman toimitusajan, kun kerrot meille haluamasi määrän.

Kesäpaketteja on myynnissä rajattu erä.