Savustuspaperi 25 m

Savustuspaperi 25 m

Savustuspaperi on täydellinen ratkaisu herkullisten savustusruokien viimeistelyyn sekä grillin ja savustimen puhtaana pitämiseen. Yhdessä riittoisassa laatikossa on 25 metriä (62 cm leveä) savustuspaperia. Tämä on täydellinen lahja intohimoiselle grillaajalle.
Tuotekoodi: 16493 Tuotetta on varastossa

Pakkauksessa mukana käyttöohjeet niin suomeksi kuin ruotsiksi. Savustuspaperi on valmistettu Suomessa.

Käyttöohjeet

Pitkät vedot kuten brisketit : Kääri lihan ympärille kahdesta kolmeen kerrosta savustuspaperia savustuksen puolivälin jälkeen. Paistomittarin voi työntää paperista läpi. Paperi imee ylimääräistä nestettä itseensä suojaten samalla savustinta valuvilta nesteiltä ja lihaa kuivumiselta. Paperiin kääriminen lyhentää stallivaiheen eli sisälämmön nousuun loppuvaiheessa kuluvaa aikaa 30-50%.

Riista ja muuta herkemmät lihatuotteet : Suosittelemme joko tekemään alkuun suorassa savussa ja noin 20-30 minuutin kuluttua käärimään paperiin kuivumisen ehkäisemiseksi, tai savustamaan ns. reverse sear -tekniikalla käärimällä lihat heti alussa savustuspaperiin ja lopuksi paahtamalla suoralla lämmöllä kauniin rapean pinnan. Savu läpäisee paperin ja voit huoletta kääriä lihan savustuspaperiin jo alkuvaiheessa. Vähärasvaiselle lihalle suosittelemme kevyttä öljyämistä tai öljyistä marinadia. Lihassolut saattavat kuivuessaan tarrata paperiin kiinni.

Kalat : Laita savustuspaperi kalan alle. Kalasta irtoavat nesteet jäävät paperille, savu tulee läpi myös nahkapuolelle eikä nahka tartu ritilöihin kiinni. Välineet pysyvät huomattavasti puhtaampina. 

Lihan voi antaa vetäytyä savustuspaperissa. Erillistä käärintää ei tarvita.

Jaa

Suositellut tuotteet

Myydyimmät tuotteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK