Tuotteet

Mainoskarkit

Oletko koskaan miettinyt minkälaisen jäljen voit jättää yrityksestäsi makumuistin kautta? Hyvältä maistuvat ja tuntuvat lahjat jäävät pitkäksi ajaksi positiivisena mieleen. Millpointin valikoimasta löydät huippusuosittuja makeisia moneen lähtöön ja kirjavalla makupaletilla.

Terveellisempänä vaihtoehtona tarjoamme yhtä kaikkien aikojen suosituimmista tuotteistamme, xylitol-purukumia. Se on maistuva, mutta myös terveellinen vaihtoehto yrityksesi brändin kehittämiseen.

Makeiset ja purukumit ovat erinomaisia asiakaslahjoja sekä messuilla jaettavia tuotteita, sillä pakkauksien isot painopinta-alat antavat loistavan mahdollisuuden näyttävään viestintään. Valokuvatasoinen painatus näkyy huomiota herättävän hyvin ja laadukkuutensa vuoksi voit painattaa enemmän yksityiskohtia kuin monen muun tuotteen kohdalla on mahdollista.

Ei sovi unohtaa myöskään yksittäispakattuja karamelleja, jotka ovat kustannusedullinen ja pitkään säilyvä messusuosikki.

Makeisista ja purukumeista saat urheiluseurasi/yhteisösi varainhankintaan erinomaisen vaihtoehdon. Täysin seurasi väreillä brändätty karkkirasia tai purkkapaketti löytää pientä korvausta vastaan takuulla tiensä yhteisösi jäsenten taskuun herkkuhetkiä varten.