Global G-55 kokkiveitsi 18 cm

Global G-55 kokkiveitsi 18 cm

Tuotekoodi: 16529 Tuotetta on varastossa

Japanilainen, ohutteräinen ja huipputerävä kokkiveitsi. Terän materiaali on huippulaatuista CROMOVA 18-terästä, joka on tehty vain Globalia varten. Veitsessä yhdistyy italialainen muotoilu, saksalainen kestävyys ja japanilainen tarkkuus.

Stanssattu terä. Terän pituus 18 cm. Kahva on ontto ja täytetty hiekalla parhaan mahdollisen tasapainon takaamiseksi.

Terä on valmistettu yhdestä kappaleesta. Pieni koveruus terässä antaa ylivoimaisen toiminnallisuuden. Saumaton rakenne estää ruoan ja lian tarttumista, sekä tarjoaa näin turvallisuutta ja hygieniaa.

Huippulaatuinen CROMOVA 18-teräs (kromi, molybdeeni ja vanadiini). Jääkarkaistu ja Rockwell C56o-C58o kovuus pitää veitset partaterän terävinä pidempään kuin muut teräkset, ja ehkäiseen ruosteen, tahrojen ja korroosion muodostumista.

Ergonominen ja käyttöystävällinen kahva pistekuviolla on kädessä mukava sekä tarjoaa napakan otteen.

Kokkiveitsi tulee pestä käsin ja kuivata pesun/käytön jälkeen. Teroittimet veitseen myydään erikseen (Razor-hionta Global).

Global on japanilainen perheomisteinen yhtiö, joka on valmistanut terästuotteita yli 50 vuotta. Global on tunnettu monista erilaisista keittiötuotteista, joista tunnetuimmat ovat lukuisat ammattilaistason veitset.

Jaa