Joulusetti 3 - Keittiö
Joulusetti 3 - Keittiö
Joulusetti 3 - Keittiö
Joulusetti 3 - Keittiö
Joulusetti 3 - Keittiö

Joulusetti 3 - Keittiö

Tuotetta on varastossa

Joulusetit ovat täällä taas! Joulusetti nro 3 on keittiöön ja ruokailuun suunnattu täsmälahja. Lahjapaketti sisältää Taika kokkiveitsen, valkosipulimurskaimen, Oro Bailen Picual-oliiviöljyn ja huopakassin.

Tyylikäs ja jämäkkä Taika kokkiveitsi tekee ruoanlaitosta helpompaa. Settiin kuuluu magneettilukolla varustettu lahjapakkaus. Tuote toimii asiakaslahjana sellaisenaan, tai voit viimeistellä muistamisen logomerkkauksella veitseen.

Valkosipulimurskaimen keinuva rakenne tekee valkosipulin murskaamisesta helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi voimaa. Luovan suunnittelun ansiosta tämä on perinteiseen valkosipulimurskaimeen verrattuna helppo puhdistaa ja pitää kunnossa.

Arvostettu ja palkittu espanjalainen Oro Bailen Picual-oliiviöljy on yrttimäinen ja hedelmäinen, sen maku on katkeruuden ja mausteisuuden poikkeuksellisen tasapainoinen yhdistelmä. Valittu maailman parhaaksi oliiviöljyksi 2020.

Huopakassi S on kestävä ja tyylikäs myyntituote tai jakotavara messuille sekä muihin asiakastilaisuuksiin. Tyylikkäällä painatuksella tehty huopakassi vie yrityksesi viestiä pitkään eteenpäin siirtyessään osaksi käyttäjänsä arkiaskareita aina kauppareissuista lähtien.

Logomerkkaus ei sisälly hintaan.

Hinnat (ALV 0%):

20-39 kpl : 39,90 €/setti
40+ kpl : 35,90 €/setti

Tuotteita saatavilla rajoitetusti.

Jaa