Kesäsetti 4 : Camping

Kesäsetti 4 : Camping

Tuotetta on varastossa

Paketoimme myös tänä vuonna valmiita kesäsettejä helpottamaan asiakkaiden ja henkilökunnan muistamista. Kesäsetti "Camping" pitää sisällään LUX kylmälaukkurepun, teleskooppigrillitikun, Lux BBQ-sytyttimen ja Multifilter juomapullon.

Lux kylmälaukkurepun meleerattu pinta huokuu tyylikkyyttä ja tilavuus mahdollistaa runsaidenkin eväiden tai tavaroiden kuljettamisen vaivatta. Luxiaa ei kannata kaikesta edellä mainitusta huolimatta miettiä pelkkänä kylmälaukkuna. Se on yhtä lailla arjen käyttöreppu, johon mahtuu paljon tavaraa. Värit musta ja sininen.

Teleskooppigrillitikku on omiaan avotulessa. Haarukan päissä on väkäset, joiden ansiosta grillattava ei pääse yllättäen tippumaan. Pituus ulosvedettynä n. 70 cm.

Multifilter juomapullo on pirteä ja tyylikäs vaihtoehto veden sekä muiden nesteiden kuljettamiseen. Erikoisuutena tuotteesa on suodatin, joka mahdollistaa makua tuovien hedelmien, marjojen tai yrttien käytön. Saatavana kahdeksassa eri värissä.

Lux BBQ-sytytin ei ole pelkkä sytytin, vaan myös pienikokoinen kaasupoltin. Poltin on uudelleentäytettävä ja saatavana mustana sekä valkoisena.

Kaupan päälle saat Eko-kesäkassin.

Hinnat ALV 0%. Kesäsettejä on saatavilla rajoitettu määrä.

Jaa