Rantapyyhe Vitamin Sea
Rantapyyhe Vitamin Sea
Rantapyyhe Vitamin Sea
Rantapyyhe Vitamin Sea

Rantapyyhe Vitamin Sea

Hauskalla tekstillä varustettu rantapyyhe Vitamin Sea on käytännöllinen ja humoristinen mainoslahja asiakkaalle tai henkilökunnalle. Tämä toimii esimerkiksi kesälahjana erinomaisesti ja vie ajatukset aurinkoiselle rannalle rentoutumaan. Kätevänä yksityiskohtana pyyhkeessä on ommeltu tasku, jonka ansiosta se on helppo ripustaa aurinkotuoliin.


Tuotekoodi:16216 Tuote saatavilla: Varastossa

Rantapyyhkeen väritys on sininen ja materiaali on 100 % luomupuuvillavelouria.

Pyyhkeen koko on 80 x 160 cm ja paksuus 450 g/m².

Tuotteeseen on saatavilla halutessasi logomerkkaus brodeerattuna, mutta tämä tuote toimii loistavasti myös ilman merkkausta.

Sertifikaatit

GOTS on lyhenne termistä Global Organic Textile Standard, ja sen luonnonkuituja koskeva kansainvälinen ympäristömerkintä. Tämän standardin avulla säännellään haitallisia aineita ja päästöjä koko tuotanto- eli tavantoimittajaketjussa. Sertifiointi edellyttää, että kuidut on viljelty luonnonmukaisesti EU-direktiivin edellyttämällä tavalla. Koko prosessin aikana suoritetaan tarkkoja tarkistustoimenpiteitä. Kaikissa valmistusvaiheissa huolehditaan tarkoin ympäristöstä. Tämä sertifikaatti takaa, että tuotteet on valmistettu vähintään 70–100-prosenttisesti luomumateriaalista ja että valmistus tapahtuu vastuullisesti sekä ympäristön että sosiaalisen vastuun kannalta. Riippumaton tarkastaja kontrolloi ja seuraa vaatimusten toteutumista vuosittain.

OEKO TEX-standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus ja sertifiointijärjestelmä. Standardi rajoittaa haitta-aineiksi määriteltyjen tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK