Kesäsetti grillaukseen

Kesäsetti grillaukseen

Mökkeilyyn ja kotoiluun sopiva täsmäsetti. Ladattava digisytytin, grillitikut ja niin uuniin, grilliin kuin liedelle sopiva parilapannu antavat monipuolisia mahdollisuuksia kokkaamiseen.


Tuote saatavilla: Varastossa

Valurautainen parillapannu on jämäkkä ammattilaisen valinta ruoanlaittoon. Kestävä pannu jättää upean raidallisen paistojäljen ruokaan ja on monikäyttöinen soveltuen kaikille liesityypeille sekä myös uuniin ja grilliin.

Lisätiedot tuotesivulta

Ei enää kikkailua nesteiden tai kaasujen kanssa! Tämä sytytin saa voimansa USB-portista, on helppo käyttää ja tyylikkäiden väritysten ansiosta sopii myös sisustuselementiksi kotiin tai mökille.

Lisätiedot tuotesivulta

Nämä grillitikut eivät jätä kylmäksi! Rosterivartaat ovat kaksiteräiset, joten voit kääntää vartaan ilman, että ruoka pyörii niissä ympäri. Nerokkaan liukurin ansiosta pystyt siirtämään herkut näppärästi lautaselle tai tarjoiluastialle sormia tahraamatta.

Lisätiedot tuotesivulta

Tämän tuotepaketin hinta on 39 € (ALV 0%).

Tuotteet ovat saatavilla ilman merkkausta nopealla toimituksella suoraan Millpointin varastosta. Merkattuina toimitusaika pitenee hiukan, mutta annamme tarkemman toimitusajan, kun kerrot meille haluamasi määrän.

Kesäpaketteja on myynnissä rajattu erä.