01.02.2022

IPV ja Millpoint jatkavat yhteistyötä

Miesten Superpesiksessä pelaava Imatran Pallo-Veikot ja Millpoint jatkavat monivuotista yhteistyötään. Yhteistyö sisältää näkyvyyselementtien lisäksi kannattajatuotteiden toimituksia seuran tarpeisiin, sekä asiakastilaisuuksia.
Kuva tulossa

IPV oli yksi viime pesiskauden väriläiskistä ja suuryllättäjistä. Joukkue eteni 28 vuoden tauon jälkeen pudotuspeleihin riemukkaalla voitolla runkosarjan lopussa Joensuusta. Joukkueen riemun näet Ruutu-palvelun videosta täältä.

Imatralaiset jatkoivat pesistä seuraavien hämmästyttämistä pudotuspeleissä ahdistamalla runkosarjan ykkösenä pudotuspeleihin lähteneen Manse PP:n selkä seinää vasten voittamalla kaksi ensimmäistä ottelua.

Lopulta suurena ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt Manse sai rivinsä suoriksi ja marssi kolmella peräkkäisellä voitolla lopulta aina mestaruuteen saakka. Puolivälieräsarjan tappiosta huolimatta IPV palautti otteillaan uskoa huippupesäpallon mahdollisuuksiin Imatralla.

Hurmos Ukonniemen stadionilla oli jotain sellaista, jonka päälle IPV:n on hyvä rakentaa. Täältä näet pätkän syyskuun riemusta.

- Tietysti tilanne on helpottanut meidän tekemistä ja myös myyntiä tulevalle kaudelle. Moni muistaa viime kauden huikean tarinan, ja myös sen Manse-sarjan huuman. Se antaa positiivista virtaa ja uskoa siihen, että on mahdollista pärjätä, kun kaikki natsaa kohdalleen, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää kertoo.

Seura ei jäänyt laakereilleen lepäämään. Tälle kaudelle ryhmään on hankittu rutkasti kokemusta Toni Laakson, Sasu Toikan ja Toni Kohosen muodosta. Kaikkien aikojen parhaaksi pesäpalloilijaksi usein nimetty Kohonen pelaa samalla puheidensa mukaan uransa viimeisen kauden.

- Mielenkiintoinen joukkue on jalkeilla. Kovia ja kokeneita vahvistuksia omien nuorten pelaajiemme tukena. Viime kauteen verrattuna kokemusta on tullut roppakaupalla lisää ja olemme pystyneet vastapainoksi nostamaan nuoria mukaan rinkiin. Ensi kesänä voi tulla jopa yllättäviä läpimurtoja, Valkeapää lupailee.

Oman erityismausteena kauteen tuo Fugepesiksen paluu. IPV kohtaa sunnuntaina 24.4.2022 Fuengirolassa kauden avauksessa Sotkamon Jymyn. Koronakurimus on pilannut tapahtuman järjestelyt kahtena vuotena peräkkäin, mutta nyt tilanne näyttää valoisammalta.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta www.fugepesis.fi.

Seuraa IPV:n sekä Millpointin sosiaalisen median kanavia kevään ja kesän aikana. Fanituoteuutuuksista tiedotetaan sitä mukaa, kun niitä tulee myyntiin.

Faktat

- Suomen mestaruus 1977, 1978, 1986 ja 1991
- Kolme hopeaa, yksi pronssi
- Perustettu 1955
- Palasi pitkän tauon jälkeen Superpesikseen 2017
- Kotiottelut pelataan Ukonniemen Stadionilla (Ottelukatu 11, 55420 Imatra)

Kauden 2022 kotiottelut

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK