02.08.2023

Millpoint tutuksi - Mika Hagström

Pohjanmaalla vaikuttava Mika Hagström on ollut yrityksen palveluksessa kohta kymmenen vuotta. Pankkialalla työuransa aloittanut herrasmies liputtaa ekotuotteiden puolesta ja korostaa yhteistyön merkitystä asiakkuuksien hoidossa.
Mika Hagström meri kalastus ulkosaaristo

Hagström viettää vapaa-aikaa mieluiten ulkosaaristossa veneillen ja kalastaen.

Kuka?

Mika Hagström

Mitä tekee?

Myyjä

Missä?

Vaasa, Seinäjoki, Kokkola, Kauhajoki

Tausta?

Ihan vaasalainen olen. Kasvanut Mustasaaren puolella ja käynyt siellä peruskoulun. Synnyin Vaasassa ja kaksivuotiaana muutettiin viiden kilometrin päähän Mustasaareen.

Aloitin työt pankkialalla. Sen jälkeen olin projektipäällikkönä. Tavallaan olin aluemyyntipäällikkö ja kävin koputtelemassa ovia. Myytiin kotiseutukirjoja ihmisille.

Vuonna 2006 tulin tälle alalle ja Millpointin palvelukseen tulin huhtikuussa 2014.

Suosikkituotteet?

Varsinaisia suosikkituotteita ei ole, mutta pidän siitä, mitä enemmän ekotuotteita tulee saataville. Sellaisia mitkä on tehty kierrätysmateriaaleista tai asia on muuten huomioitu. Vihdoinkin ollaan päästy sille tasolle, että hinta, laatu ja saatavuus ovat hyvällä tasolla verrattuna alan perinteisiin tuotteisiin. Ne ovat lähellä sydäntä.

Tuoteryhmittäin ei ole minulle oikeastaan mitään väliä, mitä myydään. Kunhan tuotteet ovat sellaisia, jotka ovat oikeita asiakkaalle. Minun tehtäväni on haravoida valikoimia ja löytää ne tuotteet, jotka kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten sopivat. Se on yksi työn kiinnostavimpia asioita. Tietysti se vaatii paljon, että tuntee koko tarjotun repertuaarin hyvin, jotta tulee annettua myös oikeat tiedot asiakkaalle.

Kun uusi tuote tulee käteen, niin hyvin usein tulee heti mieleen asiakkaita, joille se voisi sopia. Minulle myyntityö on yhteistyötä, missä ei ole automaattisesti oikeaa tai väärää tapaa toimia. Yhdessä yritetään aina ratkaisut löytää.

Vapaa-aika?

Siihen mahtuu paljon kalastusta ja veneilyä. Nautin ehdottomasti eniten, kun olen ulkosaaristossa meren äärellä. Siellä touhutaan kasvihuoneen ja hedelmäpuiden kanssa. Kaikkea tekemistä löytyy aina pihapiiristä. Se on niin kaukana perusarjesta ja työstä.

Olen muutenkin aika aktiivinen vapaa-ajalla. Hiihdän paljon talvisin, uin paljon kesäisin. Liikkuminen on lähellä sydäntä.

Yhteystiedot

044 066 8866
mika.hagstrom@millpoint.fi

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK