05.06.2023

Millpoint tutuksi - Olli-Pekka Korhonen

Kokenut myyntiratsu Olli-Pekka Korhonen aloitti Millpoint Oy:n palveluksessa alkuvuodesta 2023. Kuopiossa asuva Korhonen on pitkän linjan myyntiedustaja, joka nauttii työn antamasta vapaudesta.
Kuva tulossa

Kuka?

Olli-Pekka Korhonen

Mitä tekee?

Myyjä

Missä?

Kuopio, Varkaus, Pieksämäki, Leppävirta

Tausta?

Kuopiossa asun. Aikoinaan pelasin jalkapalloa kakkos-kolmosdivarissa. Työuralla olin pitkään vähittäiskaupan puolella esimiestehtävissä. Ostin tavaroita, hinnoittelin ja muuta siihen kuuluvaa.

Sen jälkeen olin avainasiakaspäällikkönä myymässä rautakauppoihin tavaraa. Vuonna 2006 siirryin työvaatepuolelle ja siitä lähtien on oltu nykyisellä alalla.

Myynti on myyntiä. Tässä saa vapauden ja pystyy vaikuttamaan omaan tulotasoon. 17 vuotta olen elättänyt itseni tällä. Välillä teet pitkää päivää ja joskus kevennät perjantaista vähän. Eikä oikein missään työssä saa sellaista kiksiä, kuin kaupanteossa. Hyvä fiilis tulee aina, kun teet kaupat.

Suosikkituotteet?

En oikeastaan enää jaottele tuotteita. Ennen olin enemmän työvaatekauppias, mutta nykyään pääpaino on liikelahjoilla ja tekstiileillä. Kaikkea myydään mitä asiakas vaan kysyy.

Jokainen yritys haluaa mainostaa itseään ja silloin tuotteita tarvitaan. Ja päälle vielä esimerkiksi joululahjat.

Vapaa-aika?

Loma-asunnolla olemista ja sählyä pelaan harrasteporukassa. Aiemmin kävin kaksi kertaa viikossa pelaamassa, mutta ei enää jaksa ihan niin usein. Jalkapallossa olin maalintekijä, ja niin myös sählyssä.

Yhteystiedot

050 593 8035
olli-pekka.korhonen@millpoint.fi

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK