07.03.2023

Korhonen ja Smura aloittivat myyntiedustajina Savossa

Millpoint on vahvistanut kokoonpanoaan kahdella uudella myyjällä. Kuopiossa asuvat Olli-Pekka Korhonen ja Tuukka Smura ottavat jatkossa haltuunsa Savon sekä Pohjois-Karjalan.
Kuva tulossa

Olli-Pekka Korhonen on pitkän linjan liike- ja mainoslahjamyyjä. Hän päätyi alalle vuonna 2006 työvaatteiden kautta. Myyntityö on Olli-Pekalle elämäntapa.

- Tässä on paljon vapautta vaikuttaa omaan ajankäyttöön ja tulotasoon. Välillä teet pitkää päivää ja joskus kevennät perjantaipäivästä pois. Eikä oikein missään muussa kuin myyntityössä saa samanlaisia kiksejä, kuin kaupanteon hetkellä tulee.

- Millpointille tulo innostaa. Tuotevalikoima on vähän erilainen kuin edellisessä työpaikassa ja ensimmäistä kertaa työurallani saan asiakkaita valmiiksi. Tykkään tehdä asiakaskäyntejä paljon. Asiakkaat luottaa minuun ja se on varmaan syy, miksi alalla näin kauan olen ollut.

Olli-Pekan pääasiallinen toimialue on Kuopio, Varkaus, Pieksämäki ja Leppävirta.

Tuukka Smura on Kajaanin kautta Kuopioon asettunut entinen jääkiekkomaalivahti, joka on toiminut liike- ja mainoslahja-alalla vuoden. Kipinän kokeilla myyntityötä hän sai vanhemmiltaan, kun etsi peliuran jälkeen tulevaa suuntaa. Ensimmäiset askeleet Smura otti huonekalukaupassa ja on edennyt sieltä tähän pisteeseen.

- Todella innoissani aloitin työt Millpointilla. Olen ollut tosi innoissani kaikesta, mistä on uusien työkavereiden kanssa juteltu ja siitä, miten kaikki asiat on täällä hoidettu, ja kuinka nopeasti kaikki hoituu. Innostus on sitä myötä vain kasvanut.

Tuukan toimialueita ovat Kuopio, Joensuu ja Kajaani.

Laajemmat henkilöesittelyt molemmista herroista julkaistaan lähiaikoina.

Olli-Pekka Korhonen
Kuopio, Varkaus, Pieksämäki, Leppävirta
050 593 8035
olli-pekka.korhonen@millpoint.fi

Tuukka Smura
Kuopio, Joensuu, Kajaani
044 022 5463
tuukka.smura@millpoint.fi 

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK