07.08.2019

Ukko kauha nostaa saunomisen uudelle tasolle

Ukko Finland on tuonut tänä kesänä markkinoille jälleen yhden suomalaisen suunnittelun ja työstämisen taidonnäytteen. Ukko-tuoteperhe valtaa nyt suomalaisille rakkaan saunan tyylikkäällä kauhalla.
Kuva tulossa

Kauhan tyyli noudattelee Ukko Finlandin tuotteille tyypillistä pelkistystä, jossa laadukkaat materiaalit kohtaavat viimeistellyn lopputuloksen. Kauha on kotimaista terästä ja varsiosa haapaa.

Ukko kauha sopii loistavasti kesälahjaksi, mutta on suomalaiseen elämänmakuun sopiva ympärivuotisuutensa ansiosta. Kauha palvelee niin joulusaunassa, syksyisissä illoissa kun uutta elämää huokuvassa kevään kajastuksessa.

Kauhat ovat myynnissä Millpointilla sellaisenaan tai merkattuina. Moni asiakas antaa tämän liikelahjan eteenpäin ilman merkkausta, sillä kauhaa saunan lauteilla kädessään pitävä kyllä muistaa keneltä tämän suomalaisen käsityön taidonnäytteen on saanut.

Mikäli tämä tuote saa sydämesi pakahtumaan ihastuksesta, niin vilkaise samalla muita myynnissämme olevia Ukko Finlandin tuotteita esimerkiksi kirjoittamalla hakukenttään "Ukko".

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK