10.06.2020

Millpoint mukana IPV:n kaudessa

Koronan hieman hellittäessä kotimaiset palloilusarjat ovat käynnistymässä kesä-heinäkuun aikana. Monipuolisesti urheilua ja kulttuuria sponsoroiva Millpoint on mukana tänä kesänä muun muassa miesten Superpesiksessä pelaavan Imatran Pallo-Veikkojen kumppanirintamassa.
Kuva tulossa

Millpoint on toimittanut IPV:n joukkueelle käsidesejä ja pintadesinfiointiaineita harjoittelua varten sekä ottelutapahtumatiimille muita suojatarvikkeita heinäkuussa alkavia otteluita varten. Korona on yhä olemassa oleva vaara ihmisten kanssakäymiselle ja yleisötapahtumille. Urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapään mukaan seura tekee kaikkensa, että tapahtumat ovat turvallisia ja mahdollistavat urheiluviihteestä nauttimisen rennoin mielin.

- Panostamme tapahtumien turvallisuuteen tekemällä viranomaisten ohjeistusten mukaisesti asiat juuri niin kuin pitää ja mahdollisuuksien mukaan ohjeitakin paremmin. On hienoa, että kumppanimme Millpoint pystyy nopeasti reagoimaan näihin tarpeisiin ja on sitoutunut auttamaan koko kauden niin pelaajien, taustahenkilöiden kuin katsojien turvallisuutta parantavien tuotteiden toimittamiseen.

- Yrityksillä on nyt vaikeat ajat ja olemme luonnollisesti erittäin kiitollisia siitä, että Millpoint on mukanamme rakentamassa parempaa huomista. Yhteistyökuviot eivät ole tällaisena aikana itsestäänselvyys, kun moni yritys joutuu miettimään omaa selviytymistään sponsoroinnin sijaan.

Millpointin toimitusjohtaja Jarkko Kekki kertoo, että kesän ja loppuvuoden näkymät ovat liike- ja mainoslahja-alalla vielä sumeat. Tästä syystä uusia sponsorointipäätöksiä kesän ja tulevan talven sarjojen suhteen on jouduttu siirtämään tuonnemmaksi.

- Millpoint on koko historiansa ajan suhtautunut urheiluun myönteisesti ja olemme olleet vuosittain lähemmäs 20 joukkueen mukana tavalla tai toisella. Tällaista aikaa ei kuitenkaan ole koskaan vastaan tullut ja on hyvin vaikeaa arvioida mitä loppuvuosi tuo tullessaan.

- IPV:n kanssa yhteistyösopimus on tehty jo viime vuoden lopulla ja on meille kunnia-asia, että vaikeista ajoista huolimatta sovituista jutuista pidetään kiinni. IPV on Janin johdolla ollut innovatiivinen seura, joka on ollut valmis kokeilemaan hullujakin juttuja. Uskomme, että yhteistyö poikii monia hienoja projekteja tulevaisuudessa, kun tämä vaikein vaihe on ylitetty ja asiat palaavat normaaliksi, Kekki toteaa.

Millpoint näkyy alkavalla kaudella IPV:n peliasussa, lehdistötilaisuuksissa ja pelaajien päähineissä. Sopimuksen sisältyy myös muuta markkinointiyhteistyötä, jonka jalkauttamista käytäntöön katsotaan korona-tilanteen mukaan kesän aikana.

IPV pelaa ensimmäisen ottelunsa Ukonniemessä lauantaina 27.6.2020, jolloin vieraaksi harjoitusotteluun saapuu KPL. Sarjakausi alkaa vierasottelulla torstaina 2.7.2010 Joensuun Mailaa vastaan vieraskentällä ja kotiavauksen vuoro on tiistaina 7.7.2010, jolloin Imatralle saapuu Kiteen Pallo.

IPV:n otteluohjelma

Millpointin korona-tuotteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK