10.11.2020

Markku Vähä-Koivisto Millpointin myyntitiimiin!

Millpoint on hankkinut myyntikentälle uuden vahvistuksen. Markku Vähä-Koivisto liittyy mukaan tiimiin toimialueenaan Etelä-Pohjanmaa ja Pirkanmaa.
Kuva tulossa

Lapualla asuva Vähä-Koivisto, 51, on ollut alalla myyntitehtävissä kymmenkunta vuotta. Viimeisimmäksi hän on pyörittänyt Seinäjoella omaa liike- ja mainoslahja-alan yritystä.

Siirtyminen Millpointin palkkalistoille johtui Markun mukaan kahdesta syystä. Hän on tehnyt Millpointin kanssa tuoteyhteistyötä viime vuosina, ja henkilökemiat ovat toimineet sen aikana hyvin. Toisaalta hän haluaa panostaa vielä enemmän myyntiin vähentämällä oman yrityksen mukana tulevia hallinnollisia tehtäviä.

- Millpointin perustaja Markus Kaatosen olen tavannut muutaman kerran eri yhteyksissä, ja meillä on synkannut alusta lähtien hyvin. Olemme jotenkin samantyylisiä hänen kanssaan.

- Olen ollut aina joukkuepelaaja ja joukkueessa oleminen on minulle tärkeää. Yksin puurtaminen vuosien ajan tuntui kovalta, vaikka asiakkaita tapasikin paljon. Itsensä kanssa vuoropuhelun käyminen on kuitenkin ihan eri asia, kuin yrityksessä, jossa voi käydä asioita muiden kanssa läpi, jakaa puolin ja toisin osaamista sekä näkemyksiä. Onhan se pidemmän päälle hankalaa tehdä kaikki itse.

- Pohdin jossain kohtaa alan vaihtoa, mutta kun Millpoint tuli kuvaan mukaan, niin tiesin heti mitä haluan. Tunnen yrityksen maineen ja laadukkaat tuotteet. Ne ovat erittäin tärkeitä asioita. Laatu on minulle ja asiakkaille asia, josta ei tingitä.

Markun pyörittämällä Lakeuden Ilmarit Oy:llä on ollut oma showroom Seinäjoella Rytmikorjaamolla. Tila siirtyy samassa yhteydessä Millpointin käyttöön viidenneksi asiakaspalvelutilaksi Espoon, Oulun, Jyväskylän ja Lappeenrannan rinnalle. Showroomilla ei ole jatkuvaa päivystystä, mutta voit sopia tapaaminen sinne ottamalla Markkuun ennakolta yhteyttä.

Taustaltaan Vähä-Koivisto on vankka urheilumies. Yhä harrastuksiin kuuluvasta keilauksesta löytyy SM-mitali. Moottoriurheilun puolelta tutuiksi ovat tulleet enduro ja ralli. Lisäksi listaan voidaan lisätä hevosurheilu. Keilailun ohella vapaa-aikaan kuuluu nykyisin paljon retkeilyä ja metsätöitä.

- Tämän työn suola on se, ettei ole kahta samanlaista päivää. Tuotteita on joka lähtöön saatavilla. Tykkään erityisesti yritysten vaatettamisesta. Se on paras käyntikortti, mitä yrityksellä voi olla, kun näkyy mitä edustat ja ollaan yhdenmukaisesti sekä tyylikkäästi esillä.

Yhteystiedot:

Markku Vähä-Koivisto
040 0371071
markku.vaha-koivisto@millpoint.fi

Seinäjoen showroom:

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK