10.12.2019

Nopeimmat ehtivät pukin kyytiin!

Hyvää lähestyvää joulua! On melko tarkkaan kaksi viikkoa aikaa H-hetkeen ja suurin osa joululahjoista on varmasti jo hankittuna, mutta jos Teiltä jotain vielä puuttuu, niin pystymme moneen pyyntöön vielä vastaamaan.
Kuva tulossa

Merkattujen tuotteiden osalta tilausaika on käytännössä mennyt. Olethan kuitenkin huomannut, että valikoimassamme on monia huippulaadukkaita lahjatuotteita, jotka voit antaa ilman logomerkkausta ja liittää kylkeen esimerkiksi itse kirjoittamasi kortin viestiksi?

Suoraan varastostamme löytyvät tuotteet toimitamme tilauksen jälkeen nopeasti haluamaasi postiosoitteeseen Suomessa ilman välikäsiä. Logistiikkariskiäkään ei ole, kun teet tilauksen nopeasti!

Tarjolla suoraan varastosta on esimerkiksi kotimaisen työn ja suunnittelun taidonnäytteeksi luonnehdittuja Ukko-tuotteita. Löydät kaikki täältä.

Älä unohda palkittuja tanskalaisia SACKit-tuotteita, joista valikoimassamme on CHARGEit langaton latausalusta, ROCKit langattomat nappikuulokkeet ja WooFit Go X-kaiutin. Nämä tuotteet ovat saavuttaneet huiman suosion loppuvuoden aikana.

Perinteisempiin joululahjoihin kuuluvat kodin tekstiilit, joista tuoreimpana valikoimassamme on Kylpy-ja kasvopyyhesetti tyylikkään lahjapaketin kera. Tämän helmen löydät verkkosivuiltamme täältä.

Mikäli yllä mainituista mikään ei suoraan kolahtanut, niin pyydä lisätietoa myyjiltämme tai tutustu verkkosivujen valikoimaan laajemmin. Soveltaen ja luovasti ajatellen pystymme vielä ihmeisiin, kun toimit nopeasti.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK