12.10.2022

CamelBak valikoimaan liikkujien iloksi

CamelBak on maailman johtavia juomapullojen ja muiden juomaratkaisujen valmistajia. Millpoint reagoi asiakkaiden kysyntään ottamalla myyntiin näitä huippulaadukkaita tuotteita.
Kuva tulossa

Camelbak-tuotteet kulkevat mukana kaikkialle.

CamelBak juomapullo 0,75 L on tyylikäs juomapullo magneettisella korkilla, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin kun sitä tarvitaan, olit sitten työpöydän ääressä tai liikkumassa kaupungilla tai luonnossa. Soveltuu myös useimpiin autojen ja veneiden mukitelineisiin.

CamelBak termospullo magneettikorkilla 0,6 L on teräksinen juomapullo, joka sopii sekä lämpimien että kylmien juomien nauttimiseen. Tuplaseinien välissä olevan tyhjiön ansiosta kuumat juomat säilyvät lämpiminä jopa 6 tuntia ja viileät juomat juomakelpoisena 24 tuntia.

CamelBak termosmuki 0,35 L on ikoninen uudistettu klassikko. Soveltuu työpaikalle, kotiin, kouluun ja reissaamiseen. Istuu hyvin käteen ja mukitelineisiin, ja on erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavilla kolmea eri väriä.

Tutustu tuotteisiin verkkosivuilla ja laita yhdenottopyyntö. Myyjämme tulee pyynnöstänne esittelemään tuotteet henkilökohtaisesti.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK