15.09.2021

Jari Marjakaarto Tampereen myyjäksi

Millpoint Oy on rekrytoinut uuden myyjän Tampereelle ja Pirkanmaalle. Palveluksessamme aloitti tällä viikolla Jari Marjakaarto.
Kuva tulossa

Marjakaarto, 53, on lähtöisin Rovaniemeltä, mutta majapaikka on löytynyt jo pitkään Tampereelta. Matkan varrella koti on löytynyt myös Varkaudesta ja Jyväskylästä.

Hän on työurallaan mm. myynyt lomaosakkeita, palvellut kampaamoalan yrityksiä sekä viimeksi työskennellyt suojainvarusteiden myynnin parissa.

- Hyvillä mielin otan uuden tehtävän vastaan. Mikään ei tapahdu hetkessä, mutta myyntityö on yksinkertaista ja pysyy periaatteessa samanlaisena, oli ala mikä tahansa. Kunhan tässä oppii tuntemaan tuotteet hiljalleen, niin pääsee kunnolla vauhtiin. Toki ei papereista lunttaaminenkaan ole kiellettyä.

- Tekemällä oppii ja persoona edellä. Asiakkaan luottamuksen voittaminen on se tärkein asia aina.

Alkuviikosta Jari oli kahden päivän tehokoulutuksessa niin tuotteisiin kuin yrityksen toimintaan tutustumassa. Käsitys liike- ja mainoslahjojen maailmasta on muotoutumassa.

- Asiakaskunta on laaja. Myytävää on ja vaihtoehdot ei maailmasta lopu. Tämä ala oli kärkipäätä, kun mietin edellisen työpaikan jälkeen mitä haluaisin tehdä. Tarpeet eivät ole yrityksillä hävinneet mihinkään, vaan tämä poikkeusaika on vain siirtänyt hankintoja hieman eteenpäin.

- Millpointin porukka vaikuttaa hyvähenkiseltä. Tervepäisiä ja hyvällä huumorilla varustettuja ihmisiä.

Siviilielämässä Jari käyttää aikaa jalkapalloilun, sulkapallon ja avantouinnin parissa.

- Avantouinti on ollut ykkösjuttu viimeiset seitsemän vuotta. Tulee käytyä sellaiset seitsemän kertaa viikossa. Enempää ei ehdi, kun loppuu päivät kesken.

Nuorempana tilille on kertynyt isompikin otanta urheilumenestystä. Jääpallossa maalivahtina tilille kertyi Varkaudesta ja Torniosta yhteensä kaksi Suomen mestaruutta, yksi hopea ja yksi pronssi. Lisäksi uraan mahtui pelejä Suomen väreissä.

- Taisi olla yhdeksän maaottelua. Ainakin alle kymmenen niitä oli.

Jalkapallon puolella urakaari vei kotiseudun RoPS:n junioriputken läpi aina edustusjoukkueen harjoitusrinkiin saakka, mutta pelejä pääsarjassa ei tullut.

- Nappulaliigasta edustukseen asti pääsin, mutta ei ollut lopulta lähelläkään, että olisin päässyt pelaamaan pääsarjaa. Parikymmentä vuotta vedin jalkapalloa ja jääpalloa rinnakkain. Jalkapallo sitten jäi, kun muutin Jyväskylään.

Jari on Tampereen ja Pirkanmaan yritysten ja yhteisöjen käytettävissä. Ota yhteyttä!

Jari Marjakaarto
050 554 1033
jari.marjakaarto@millpoint.fi

Teksti : Mikko Pehkonen
Kuva : Patric Huittinen

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK