16.08.2023

Samuli Hallikainen liittyi Oulun myyntitiimiin

Millpoint on vahvistanut rivistöään uudella myyjällä Oulun, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Pohjois-Suomen alueilla. 30-vuotias Samuli Hallikainen aloitti palveluksessa tällä viikolla.
Kuva tulossa

Hallikaisella on monipuolinen yrittäjä- ja työtausta. Parikymppisenä hän alkoi operoida veljensä kanssa Oulussa saunalauttaa ja rantabaaria, jotka Hallikainen myi eteenpäin vuonna 2018.

Sen jälkeen työuraan on mahtunut erilaisia startuppeja sekä myyntialan töitä muun muassa kiinteistövälittäjänä.

- Äiti on yrittäjä ja isäkin on ollut. Ehkä se sieltä vähän tulee.

Nuorempana Hallikainen pelasi korkealla tasolla jalkapalloa. Palkintokaapin kirkkaimpana saavutuksena loistaa B-junioreiden SM-kulta OLS:n riveissä.

- Varmaan 15-16 vuotta tuli pelattua. Jossain kohtaa alkoi muut asiat kuitenkin kiinnostamaan ja ura päättyi.

- Tykkään urheilla paljon nykyäänkin. Juokseminen, kuntosali, padel, tennis ja frisbeegolf uusimpana sytyttävät. Yleensäkin kaikenlainen liikkuminen, missä voi päihittää kaverit.

Liike- ja mainoslahja-ala on Hallikaiselle uusi. Niiden ostajana hän on työurallaan toiminut ja tuntee yritysmyynnin lainalaisuudet.

- Sen ainakin tiedän, että kaikille on jotain tarjottavaa. Kuka tahansa penkin toisella puolella onkaan, niin aina löytyy tarpeita, joihin voidaan vastata.

Puolison, viisiviikkoisen lapsen ja kahden metsästyskoiran kanssa asuva Hallikainen harrastaa vapaalla liikunnan lisäksi luontoa eri muodoissaan.

- Olen aivan sairaalloinen luonnossa liikkuja. Metsästys on ykkönen ja kesäisin sitten kalastus. Meidän perheessä syödään paljon kalaa ja riistaa.

Sovi Samulin kanssa tapaaminen yrityksesi tiloihin tai Millpoint Oy:n Oulun showroomille (Harjapäänkatu 33).

Yhteystiedot

samuli.hallikainen@millpoint.fi
0440225478

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK