19.03.2023

Millpoint tutuksi – Tuukka Smura

Tämän vuoden puolella Millpoint Oy:n palveluksessa aloittanut Tuukka Smura on 27-vuotiaana yrityksen kuopus. Entinen liigatasolle yltänyt kiekkomaalivahti sai uran jälkeen kimmokkeen yritysmyyntiin, ja palvelee nyt asiakkaita Savossa, Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa.
Millpointin myyjä Tuukka Smura ja perheeseen kuuluva Kultainen noutaja

Kuka?

Tuukka Smura

Mitä tekee?

Myyjä

Missä?

Kuopio, Joensuu, Kajaani

Tausta?

Kuopiossa asun, mutta Kajaanista olen alun perin lähtöisin. 14-vuotiaana muutettiin Kajaanista Kuopioon jääkiekon perässä. Pari vuotta kävin Kajaanissa vielä myöhemmin pelaamassa jääkiekkoa ja lisäksi myös Norjassa torjumassa kiekkoja. Nyt olen jämähtänyt puolison ja perheen myötä Kuopioon.

Myyntialalle päädyin, kun alkoi paikat hajoilemaan ja polvi ei mahdollistanut silloisen työn jatkamista 2019. Vanhemmat vinkkasi, että kannattaisi kokeilla myyntialaa, koska olen välillä sellainen puhuva papupata, ettei mitään järkeä.

Olin huonekalumyyjä, myymäläpäällikkönä osan ajasta, ja siellä tuli tehtyä vähän yritysmyyntiä. Se rupesi kiinnostamaan enemmän ja kun tuli mahdollisuus tulla tälle alalle, niin menin kokeilemaan. Nyt ollaan sitten täällä noin vuosi aloittamisen jälkeen.

Vähän kokemusta alalta on entuudestaan. Tein tekstiilimyyntiä harrastusmielessä yhden tutun firmalle 2018-2020 ja autoin häntä eteenpäin. Puhelimitse ja sähköpostitse sitä lähinnä tehtiin, ei kasvotusten.

Suosikkituotteet?

Lahjat on kivointa myytävää, ja kova tavara ylipäätänsä. Vaatteista tykkään tietysti myös ja on mielenkiintoista nähdä miten se puoli kehittyy, kun salkusta löytyy Millpointin kautta mm. Superdry ja Hilfiger. Jännä nähdä, minkälaisen vastaanoton ne saavat asiakkailta.

Vapaa-aika?

Se menee pitkälti viisivuotiaan tytön ja puolivuotiaan pojan kanssa touhutessa. Ja kultaisen noutajan kanssa lenkkeillessä. Harrastekiekkoa pelaan kenttäpelaajana. Olen maalintekijä jumalan armosta.

Yhteystiedot

044 022 5463
tuukka.smura@millpoint.fi

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK