21.08.2023

Millpoint Koripalloliiton ja Korisliigan yhteistyökumppaniksi

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen mainos- ja liikelahjamaailman syövereissä vaikuttavan Millpointin kanssa. Millpoint tulee avuksi kehittämään Koripalloliiton virallista verkkokauppaa.
Kuva tulossa

Millpoint on palvellut mainos- sekä liikelahjojen muodossa yrityksiä sekä yhteisöjä vuodesta 2006.

Yrityksellä on vankka kokemus nykyaikaisen verkkokaupan kuluttajakokemuksen parantamisessa. Yhteistyön myötä Koripalloliiton virallinen verkkokauppa tulee täydentymään uusilla ja mielenkiintoisilla tuotteilla.

- On hienoa, että olemme pystyneet Susijengin avulla tuomaan yrityksiä mukaan suomalaiseen koripalloon ja tässä tapauksessa Korisliigaan. Susijengin menestys ei ole pois kotimaisilta pääsarjoilta, vaan ne ovat oikein yhdistettynä toinen toistaan tukevia kokonaisuuksia, kommentoi Koripalloliiton myyntipäällikkö Jussi Laurila.

Millpoint tulee alkavalla kaudella näkymään Korisliigassa, kun yrityksen logo komistaa erotuomareiden selkää sekä TV-otteluiden kentänlaitaa.

- Yrityksenä tämä on meille ainutlaatuinen mahdollisuus. Koris on kiinnostava ja trendikäs laji, joka on Susijengin ansiosta todella kuuma puheenaihe tällä hetkellä. Meille valtakunnallisena toimijana tämä tarjoaa laajan näkyvyyden läpi Suomen, Millpoint Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Kekki iloitsee.

- Olemme tehneet vuosia fanituotteita urheiluseuroille ja urheilujärjestöille. Meillä on hyvä käsitys siitä, mikä korisfaneja kiinnostaa. Siinäkin mielessä yhteistyö on luontevaa.

Millpoint on mainos- ja liikelahjojen muodossa yrityksiä sekä yhteisöjä vuodesta 2006. Millpoint toimii valtakunnallisesti noin 15 myyjän verkostolla kattaen koko Suomen. Yrityksen toimisto ja varasto sijaitsevat Lappeenrannassa.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK