23.06.2021

Millpointin kesämuistio

Millpoint hiljenee juhannuksen viettoon torstaina 24.6.2021 klo 14.00. Seuraavan kerran palvelemme maanantaina 28.6.2021 klo 08.00.
Kuva tulossa

Toimiston kiinnioloaikana kannattaa lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@millpoint.fi tai suoraan oikealle henkilölle, jos se on tiedossa etukäteen. Edellä mainittua sähköpostia luetaan myös toimiston loma-aikoina satunnaisesti.

Juhannuksen jälkeen toimisto ja varasto palvelevat normaaleilla aikatauluilla pois lukien viikko 30 (26.7.-1.8.2021), jolloin koko paja on kiinni.

Kesän ajan puhelinpäivystys klo 8-16 löytyy numerosta (05) 5412 222 ja sähköpostit kannattaa laittaa osoitteeseen myynti@millpoint.fi, josta ne ohjataan eteenpäin.

Henkilökohtaisiin sähköposteihin ja puheluihin ei välttämättä loman aikana vastata. Myyjät sekä toimistohenkilökunta pitävät lomia portaittain.

Tarjouspyyntöjä ja tuotetiedusteluja voit tehdä helpoiten verkkosivuilla tuotekorttien kautta tai laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeen välityksellä. Lisäksi omalle luottomyyjälle voi laittaa postia tai viestiä läpi kesän. He vastaavat kun työ- ja lomatilanne sen sallii.

Erinomaisen hyvää kesää ja juhannusta rakkaat asiakkaat ja yhteistyökumppanit!

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK