23.09.2020

Yhteistyö jatkuu – Millpoint SaiPan mukana 2020-2021

Vuonna 2012 alkanut yhteistyö jääkiekon Liigassa pelaavan SaiPan kanssa jatkuu tulevalla kaudella haastavista ajoista huolimatta. Yhteistyösopimus allekirjoitettiin tiistaina.
Kuva tulossa

Yhteistyö tulee sisältämään mm. perinteiset haastattelupäähineet (lippis ja pipo), asiakastilaisuuksia sekä fanituoteyhteistyötä.

Niin Millpointia kuin SaiPaa korona on kohdellut kovalla kädellä. Molemmat ovat joutuneet sopeutumaan täysin uuteen ja ennalta-arvaamattomaan tilanteeseen, ja epävarmuus ei ole millään tavalla poistunut vieläkään.

Vaikeista ajoista huolimatta yhteistyön arvo on selkeä molemmille. Katse on suunnattu paljon kauemmas kuin ensi kauteen.

- Millpoint on hieno esimerkki pitkäaikaisesta kumppanuudesta. Tiedetään, että heillä on ollut myös kovia haasteita tänä vuonna meidän tapaan, mutta asioita katsotaan silti koko ajan pidemmälle. Jossain kohtaa tilanne normalisoituu ja silloin olemme yhdessä valmiita kehittämään uutta ja hyppäämään uusien haasteiden kimppuun, Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoo.

- SaiPa on pitkäaikainen kumppani, jopa tärkein urheiluyhteistyökumppanimme. Tämä vuosi on ollut meille haastava, mutta oli itsestään selvää, että olemme mukana. Yhteistyöllä on pitkät perinteet ja matka jatkuu, Millpointin toimitusjohtaja Jarkko Kekki taustoittaa.

Liigakausi alkaa SaiPan osalta perjantaina 2.10. vierasottelulla Tampereen Ilvestä vastaan. Kisapuistossa kotiavauksessa lauantaina 3.10. kylään saapuu Porin Ässät.

Poikkeusajat vaativat ottelutapahtumien järjestämiseltä erityisen paljon. Katsomorajoitteita on jokaisella paikkakunnalla joko viranomaisten antamana tai yhteistyössä neuvoteltuna voimassa. Oman haasteensa tähän rinnalle tuo joukkueen toiminnan turvaaminen. Markkasen mukaan tämän eteen on tehty valtavasti töitä, ja päivittäin opitaan lisää.

- Paljon pohditaan sitä miten joukkueen ja pelaajien turvallisuus taataan niin, ettei tartuntoja tule ja pystytään toimimaan mahdollisimman normaalisti. Tehdään ne kaikki asiat hyvin, joihin voidaan vaikuttaa. Paljon on asioita vielä kesken, kausikorttimyyntiä, kumppanuuksia, lipunmyyntiä ja muuta puuhaa. Tietää ainakin, ettei tule luppohetkiä, Markkanen kertoo tilanteesta.

Urheilullisella puolella tilanne on seurajohdon mielestä hyvä. Ehdoton avainkaappaus siirtomarkkinoilta on kokeneen Jarno Koskirannan paluu SaiPaan. Vuodet KHL-liigassa ja kokemukset maajoukkueesta ovat tuoneet hänelle sellaisen kokemuspankin kiekkoilusta ja elämästä yleensä, että Koskiranta on itsestään selvä pelillinen ja henkinen johtaja joukkueelle.

- Urheilupuoli näyttää tällä hetkellä hyvältä. Joukkue on kapteeninsa näköinen, sitoutunut ja kurinalainen. Sillä on iso merkitys meille, että saatiin Jarno tänne takaisin. Hän on liideri tuohon ryhmään, Markkanen kehuu.

Yhteistyösopimuksen allekirjoittamisen jälkeen alkaa tapahtua nopeasti. Tulevan kauden uusista fanituoteideoista kerrotaan sitä mukaa kun tuotteita hyllyyn saadaan. Kekin mukaan ideoita on takataskussa.

- Kyllä kaikkea kivaa uutta löytyy niin, että saadaan fantuotteet taas seuraavalle tasolle, Kekki lupaa Millpointin puolesta.

Markkasen ja Kekin haasttelusta löytyy video Millpointin Youtube-kanavalta.

Lisää SaiPasta www.saipa.fi.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK