29.02.2024

Inventaarioale 29.2.2024

Tilikausi päättyy meillä helmi-maaliskuun vaihteessa. Varastolla tehdään parhaillaan inventaariota, mutta todella mielellämme myisimme osan tuotteista pois ennen kuin saldot viedään kirjoihin ja kansiin. Vilkaise viestistä päivän tarjoushinnat ja saldot. Alennukset ovat voimassa 28-29.2.2024.
Kuva tulossa

Joustovyö

Trendikäs punottu vyö työhön ja vapaa-aikaan. Joustava punos, joka palautuu nopeasti muotoonsa.

Tarjous : 5,95 €/kpl (norm. 19,90 €)**

Varastosaldot:
Ruskea 326 kpl
Navy 149 kpl
Harmaa 114 kpl

Katso nettisivuilla

Turvareppu musta

Isompi ja laadukkaampi monitoimireppu. Repussa TSA-lukko. Läppäri- ja iPad-tasku, RFID-tasku korteille, kaksi pienempää taskua, olkahihnassa kiinnityspaikka aurinkolaseille, "salatasku" repun takapuolella, pehmustettu tausta ja olkahihna.

Tarjous : 39,90 € (norm. 79,90 €)

Varastosaldo : 176 kpl

Katso nettisivuilla

Magisso voiveitsi

Magisso voiveitsi on Maria Kivijärven jäljittelemättömästi suunnittelema huipputuote. Sillä levität vaivattomasti voita, hilloa ja muita levitteitä muutamalla vedolla. Käytön jälkeen voit laskea veitsen pöydälle, sillä tasapainotuksen vuoksi terä ei kosketa lainkaan pöydän pintaa.

Tarjous : 9,90 €/kpl (norm. 24,90 €)

Varastosaldo : 1603 kpl

Katso nettisivuilla

Energiakulutusmittari

Energian säästäminen on tullut jäädäkseen. Energiankulutusmittari laskee kodinkoneiden ja erilaisten laitteiden sähkönkulutuksen watteina ja euroina. Sen avulla voit varmistaa sähkölaitteidesi todellisen kulutuksen ja varmistua siitä, että laitteet ovat kunnossa. Käyttö on yksinkertaista. Laite työnnetään pistorasiaan, ja mitattavan laitteen pistoke mittarissa olevaan pistorasiaan.

Tarjous : 17,90 €/kpl (norm. 29,90 €)

Varastosaldo : 75 kpl

Katso nettisivuilla

Valkosipulimurskain

Valkosipulimurskaimen keinuva rakenne tekee valkosipulin murskaamisesta helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi voimaa. Luovan suunnittelun ansiosta tämä on perinteiseen valkosipulimurskaimeen verrattuna helppo puhdistaa ja pitää kunnossa.

Tarjous : 4,95 € (norm. 14,90 €)

Varastosaldot:

Musta 345 kpl
Lime 504 kpl
Valkoinen 135 kpl
Punainen 51 kpl

Katso nettisivuilla

Powerbank 8000 mAh

Luotettava varavirtalähde on tämän päivän perustarpeita aina nuorista kokeneempiin kansalaisiin. Powerbank 8000 mAh tarjoaa perinteisen johtolatauksen lisäksi langattoman latauksen sekä digitaalisen näytön. Saat aina tarkan tiedon vara-akun tilasta. Tämän huikean paketin viimeistelee tyylikäs vetoketjullinen säilytyskotelo.

Tarjous : 19,90 € (norm. 37,90 €)

Varastosaldo 309 kpl

Katso nettisivuilla

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK