Joulusetti 5 - Retkeily

Joulusetti 5 - Retkeily

Tuotetta on varastossa

Joulusetit ovat täällä taas! Joulusetti nro 5 on niin talviseen kuin kesäiseen retkeilyyn suunniteltu paketti. Se sisältää LUX kylmälaukkurepun, teleskooppigrillitikun, Lux BBQ-sytyttimen ja teräsjuomapullon.

Lux kylmälaukkurepun meleerattu pinta huokuu tyylikkyyttä ja tilavuus mahdollistaa runsaidenkin eväiden tai tavaroiden kuljettamisen vaivatta. Luxiaa ei kannata kaikesta edellä mainitusta huolimatta miettiä pelkkänä kylmälaukkuna. Se on yhtä lailla arjen käyttöreppu, johon mahtuu paljon tavaraa. Värit musta, navy ja harmaa.

Teleskooppigrillitikku on omiaan avotulessa. Haarukan päissä on väkäset, joiden ansiosta grillattava ei pääse yllättäen tippumaan. Pituus ulosvedettynä n. 70 cm.

Teräsjuomapullo on kaksiseinäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu 500 ml termosjuomapullo, joka pitää juomat kuumana ja kylmänä pidempään. Saatavilla useissa pirteissä väreissä.

Lux BBQ-sytytin ei ole pelkkä sytytin, vaan myös pienikokoinen kaasupoltin. Poltin on uudelleentäytettävä ja saatavana mustana sekä valkoisena.

10-39 kpl : 75,00 €/setti
40+ kpl : 59,00 €/setti

Hinta sisältää painatuksen (1-4 väriä) teräsjuomapulloon. Painatuksen aloituskulu 50 €.

Hinnat ALV 0%. Joulusettejä on saatavilla rajoitettu määrä.

Jaa