Pikkusissi M23
Pikkusissi M23
Pikkusissi M23
Pikkusissi M23

Pikkusissi M23

Peltonen Knives tunnetaan erityisesti varusmiesten ja eränkävijöiden suosimasta Sissipuukkosta.

Sissipuukko M23, Pikkusissi, on tuoteperheen tuorein tulokas; pienempi, mutta samalla kompaktimpi ja ketterämpi kuin kookkaat edeltäjänsä.

Siinä missä aiemmat Sissipuukon mallit mielletään enemmänkin selviytymisveitsiksi, on Pikkusissi soiva peli tarkempiin askareisiin, kuten vuoleskeluun, veistelyyn ja monenlaisiin arkipuuhiin ja haasteisiin, joihin esim. retkeilijä tai kalastaja kohtaa luonnossa liikkuessaan.
Väri
Tuotetta on varastossa
Tuotteen minimitilausmäärä: 1kpl

Muiden Sissipuukkojen tavoin myös Pikkusissi luottaa kokoonpanossaan hiiliteräksen ja huippukestävän TPV-vulkanisaatin hyväksi havaittuun komboon. 6,5 senttinen, induktiokarkaistu (teränsuu:HRC 62, hamarapuoli: HRC 59) terä puree terhakkaasti ja pysyy terässä pitkään. Tarvittaessa teroittaminen onnistuu kuitenkin helposti. Muistathan että hiiliteräs vaatii aina hiukan huolenpitoa. Pidä siis puukon terä puhtaana ja pese ja kuivaa se jokaisen käyttökerran päätteeksi. Silloin tällöin terään voi myös levittää hiukan öljyä. Kunnollisella huolenpidolla korroosio pysyy loitolla, eikä pääse tärvelemään terää.

Kahvamateriaalina toimiva TPV on kumimaiselta tuntuvaa muovimateriaalia, joka kestää kulutusta, kolhuja, kemikaaleja ja lämpötilanvaihteluita lähes loputtomiin. Pitävä kahva pysyy näpeissä myös märissä olosuhteissa.

Kydex-tupen avulla puukkoa voi roikottaa kaulassa tai kantaa vaakatasossa vyöllä.

Peltonen Knives M23, Pikkusissi, on pieni mutta pippurinen; paljon kokoaan suurempi. Se on oivallinen EDC-veitsi kaikenlaisiin eräharrasteisiin ja yleisiin askareisiin, joissa tarvitset kunnollista ja ennen kaikkea turvallista puukkoa.

Merkkaus : Kaiverrus tuppiin laserilla

Terä : 80CrV2 hiiliteräs

Terän muoto : Drop point

Terän hionta : Scandi

Karkaisukovuus : HRC 62 (induktiokarkaisu)

Kahva : TPE

Suunnittelija : Juha-Pekka Peltonen

Paino : 78 g

Mitat : Kokonaispituus 165 mm, terän pituus 65 mm, terän vahvuus 3,3 mm.

Valmistusmaa : Suomi

Jaa

Suositellut tuotteet

Myydyimmät tuotteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK