Cottover panta

Cottover panta

Reilun kaupan puuvillasta valmistettu unisex-pääpanta on ympäristön hyvinvointia ajattelevan yrityksen ja yksilön valinta. Raikkaat värivaihtoehdot antavat paljon mahdollisuuksia brändiviestintään ja välittävät yhteisöstäsi kestävän kehityksen viestiä eteenpäin.
Väri
Tuotekoodi: 16245-1 Tuotetta on varastossa

Cottover-tuoteperheestä löydät niin päähineet kuin T-paidat ja pikeet.

Värit: pinkki, cerise, valkoinen, luonnonvalkoinen, keltainen, oranssi, punainen, vihreä, taivaansininen, royal, navy, lila, harmaa ja musta.

Koko : yksi koko M/N

Materiaali: puuvilla 96 %, elastaani 4 %. Paksuus 200 gr.

Pesu: 40°

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kesävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi.

Cottover

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex –sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100% luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

Valmistajan kotisivu

Jaa

Suositellut tuotteet

Myydyimmät tuotteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK