09.06.2021

Kesäkuun kamppikset

Kesä on parhaimmillaan, mutta samalla aletaan hiljalleen varautua kaupalliseen syksyyn. Siksi laitamme muutamia tuotteita erikoishinnoin liikenteeseen tulevien uutuuksien tieltä.
Kuva tulossa

Punottu vyö on trendikäs tuote työhön ja vapaa-aikaan. Joustavan punoksen ansiosta vyö palautuu aina muotoonsa takaisin ja muokkautuu juuri kehosi mukaisesti. Vyötä on kampanjassa saatavana rajattu erä navyna, harmaana, ruskeana ja mustana. Vyön tarjoushinta on 13,90 €/kpl (ALV 0%).

Spa-kylpyypyhettä pinkkinä on varastossa vielä noin 300 kappaletta. Nyt se liikahtaa teille hintaan 7,50 €/kpl (ALV 0%). Tämä tuote on mahdollista brodeerata, mutta pyyhe toimii lahjana tai yrityksesi käyttötuotteena loistavasti sellaisenaan.

Katuliidut ovat luova jakotuote lapsille ja lapsenmielisille. Tämä toimii kesäisissä ulkoilmatapahtumissa toreilla ja tapahtumapaikoilla, tai voit jakaa sitä asiakkaille myöhempää käyttöä varten. Pakettiin on mahdollista painattaa logo. Kampanjahinta on 1,40 €/paketti (ALV 0%). Varastosta tuotteita löytyy noin 1500 pakettia nopeimmille.

Kysy tuotteista lisää ja tee tilaus ottamalla suoraan yhteyttä myyjimme tai jätä yhteydenottopyyntö tuotesivun kautta.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK