14.09.2020

Joululahjasetit ja muistamiset ajoissa?

Loppuvuoteen ajoittuu paljon tapahtumia. Tilikaudet päättyvät, juhlapyhiä on useita ja kiirettä riittää. Miksi siis siirtää joulumuistamisen hankintaa vuoden kiireisimpään aikaan? Meillä on jo nyt tarjolla huippuedullisesti hinnoiteltuja joulupaketteja sekä yksittäisiä tuotteita. Ota yhteyttä!
Kuva tulossa

Olemme keränneet joulun 2020 suositukset omalle teemasivulle, joka täydentyy vielä lähiviikkojen aikana täsmätuotteilla.

Jo nyt valikoimassa on herkkuja nopeimmille neljän valmiiksi paketoidun ja poskettoman edullisen tuotesetin muodossa. Kaikkia paketteja on myynnissä rajattu erä varastotilanteen mukaan. Kauppa on käynyt kuumana kuin hellankoukku, mutta vielä ehdit mukaan.

Lisäksi myynnissä on yksittäisiä tuotteita sekä vuodesta toisen huippusuositut lahjakortit, jotka ovat loistava ratkaisu silloin kun et osaa päättää mitä antaa. Laajasta lahjavalikoimasta jokainen voi valita mieleisensä.

Muistathan, että Millpoint on joustava ja palveleva liikelahjatalo. Jos hakemaasi tuotetta ei nettisivujen valikoimasta löydy, niin todennäköisesti se tavarantoimittajiemme katalogista kuitenkin löytyy. Pienellä vaivalla selvitämme tilanteen ja annamme sinulle tarjouksen melkein mistä vaan.

Myyjämme ovat pitkän linjan ammattilaisia lahjahankinnoissa. Ota siis epäröimättä yhteyttä ja kysy apua. Me olemme olemassa juuri Teitä varten!

Myyjien yhteystiedot

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK