16.03.2020

Millpointin toimenpiteet koronaviruksen johdosta

Millpoint sopeuttaa toimintaansa koronaviruksen johdosta. Osa toimiston henkilökunnasta on siirtynyt maanantaiaamusta lähtien etätyöhön toistaiseksi. Myyntiedustajat jatkavat työtään, mutta mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen verkkopalavereja.
Kuva tulossa

Tavarantoimitukset sekä tilausten käsittely jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa.

Henkilökuntamme noudattaa matkustamisessa viranomaisten ohjeita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että teemme vain toiminnan kannalta välttämättömät matkat sekä sovitut asiakaskäynnit.

Lisäksi henkilökuntaa on ohjeistettu jäämään matalalla kynnyksellä kotiin, mikäli minkäänlaista viitettä sairastamiseen on olemassa.

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan samaa varovaisuutta. Mikäli tunnet itsesi terveeksi, niin tapaamisille ei ole estettä, mutta pienikin viite sairastumiseen on hyvä syy vaihtaa tapaaminen verkkopalaveriksi tai siirtää tapaaminen myöhempään ajankohtaan.

Mahdollisista muutoksista tai rajoituksista toimintaan informoimme erikseen verkkosivulla sekä Millpointin sosiaalisen median kanavissa.

Verkkosivut palvelevat myös koronaviruksen aikana ympäri vuorokauden. Siellä voit tutustua tuotteisiin ja jättää yhteydenotto- ja tarjouspyyntöjä.

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet toimivat normaalisti. Henkilökuntamme yhteystiedot löydät verkkosivuilta täältä.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK